Tabletten er hele familiens sjoveste, klogeste og mest underholdende ven

Med den nye revolutionerende Galaxy Tab S8 serie fra Samsung har alle i familien sin bedste ven lige ved hånden. Den er en uundværlig følgesvend uanset om I skal ud at rejse, arbejde, distrahere børnene, holde fest, eller se bagedysten imens kæresten ser fodbold.

Med en tablet fra Samsung er mulighederne mange, og den er god at bruge i alt fra dit arbejdsliv til dit hverdagsliv og familieliv. Med tre forskellige skærmstørrelser kan du vælge præcis den størrelse, der passer bedst til dit og familiens behov.

Med en tablet med stor skærm kan du nemt og ubesværet holde styr på dit arbejdsliv, uden at den fylder meget i tasken. Samsungs nye tablet-serie er nemlig ultra tynd og let i sit design. Det gør det super nemt at deltage i zoom-møder på vej til eller fra arbejde, og du kan endda dele skærmen op, så du kan tage noter imens.

Har du brug for mere end en enkelt skærm, kan du også hurtigt og nemt koble din tablet op til din computer, og bruge den som skærm nummer to, hvis du arbejder hjemmefra.

Emil Thorup, der er ambassadør for Samsung, fortæller at han ikke kan undvære sin tablet i sit arbejdsliv.

Tab S8 Ultra er så god, at jeg ikke længere tager min computer med. Jeg har alt i en maskine, hvis jeg har tastaturet med. Mulighed for at tegne med pen og samtidig køre mails, budgetter og dokumenter er genialt. Emil Thorup

Med din tablet er det ligeledes utroligt let at arbejde med din kreativitet. Uanset hvilken model du vælger, medfølger den helt nye S Pen, som du kan lave skitser, tegne og skrive dine vildeste idéer ned med. Pennen har nærmest uendeligt mange funktioner, som giver dig helt nye muligheder.

Desuden sikrer Samsungs økosystem, at du altid har adgang til dine filer, uanset hvilken enhed du arbejder på, så du let kan fortsætte dit arbejde, og S Pennen fungerer perfekt sammen med din Samsung Galaxy smartphone. Med Samsungs ‘Quick Share’ er det ligeledes nemt at dele dine noter, skitser, billeder, videoer med mere mellem alle dine Samsung enheder.

En tablet er ikke kun gavnlig i arbejdslivet, men er ligeså meget en uundværlig genstand i hjemmet. Måske har du dagens aftensmad-tjans og børnene har brug for noget underholdning imens, så du ikke bliver forstyrret hele tiden. Find din tablet frem, stream børnenes yndlingsprogram, og så er der ro.

Tabletten kan desuden optage video i 4K, og er let at gribe ud efter når dit barn tager sine første skridt eller siger “mor” for første gang. Hvis far er på arbejdsrejse er det ligeledes nemt at ringe ham op med et videoopkald, så han heller ikke går glip af den store livsbegivenhed.

Skal du holde årets julefrokost, er tabletten også en lækker feature i husstanden. Skab den bedste stemning når du streamer din yndlingsmusik fra tabletten, og lad dine gæster lege DJ, der nemt og enkelt kan tilgå dit store musikbibliotek fra tabletten af.

Mon ikke vi alle også kender til, at kæresten har en vigtig fodboldkamp der bare skal ses på det store fladskærms TV i stuen? Her er det altså bare rart at have en tablet i hjemmet, så du ikke behøver at gå på kompromis med familiesamværet, men godt må gå på kompromis med TV-indholdet.

Læs også mere om Samsungs smartwatches lige her, der synkroniserer perfekt med din tablet.

ANNONCE