Nyhed

Nu bliver de mobile højttalere mere bæredygtige

JBL øger bæredygtigheden i to af deres mobile højttalere og lover uforandret lydkvalitet

Det bliver stadig vigtigere at sikre bæredygtighed – ikke kun når vi snakker om produktion af madvarer, men også når vi snakker om vores gadgets.

Det har JBL set og har lige lanceret to af deres bærbare højttalere i mere bæredygtige version. Det handler om JBL Go 3 og JBL Clip 4, der nu kommer i version med betegnelsen Eco koblet på navnet, og som skulle betyde, at de er langt mere bæredygtige end deres forgængere.

JBL oplyser blandt andet at hovedkonstruktionen på de nye højttalere er produceret med 90 procent PCR-plastik, hvilket er en fin betegnelse for genanvendt plastic. Højttalergitteret skulle gøre det en anelse bedre og være fremstillet af 100 procent genanvendt stof.

Ved at benytte sig af genbrugsmaterialer reducerer JBL deres CO2-aftryk, dog oplyser de ikke, hvor meget det handler om.

Men de fortæller dog i pressemeddelelsen, at selvom de nu i langt højere grad bruger genbrugsmaterialer i de to nye højttalere, så skulle de ikke forringe lydkvaliteten eller batterilevetiden, der skulle være på 5 timer for JBL Go 3 Eco og på 10 timer for JBL Clip 4 Eco.

Prisen er holdt lavt og ligger på omkring 350 kroner for Go-modellen og på cirka 500 kroner for Clip.

LÆS OGSÅ: Nyt musikakademi for kommende talenter

ANNONCE