Nyhed

SE: Gorillaz spiller koncert som deres karakterer ved store seværdigheder

Til denne koncert fik Murdoc, 2D, Noodle og Russel endelig lov til at spille

En særlig app forvandlede Times Square i New York City og Piccadilly Circus i London til en musikvideo fra Gorillaz, hvor bandmedlemmerne er byttet ud med deres karakterer. Man ser via mobilen en stor 2D synge deres seneste single, ”Skinny Love,” i New York City og London ved hjælp af augmented reality (AR).

Ifølge en pressemeddelelse fik fans lov til at opleve Gorillaz ”spille i virkeligheden, mens Murdoc, 2D, Noodle og Russel i bogstavelig forstand svæver over dem og spiller midt mellem to af verdens mest ikoniske bybilleder.”

LÆS OGSÅ: Roskilde Festival klar med 19 nye navne: Stor mand på største scene


”Til alle vores følgere, bered jer på den største takeover af Times Square, siden den anden gorilla smadrede stedet. Det er faktisk større, fordi der er fire af os. Tak til Googles teknikere, vi har skabt årtiets musikvideo-event, så ifør jer lyserøde klæder og kom at se Gorillaz, som du aldrig har set os før. Fremtiden er nær,” fortæller Murdoc før koncerten, skriver NME.


Der er mulighed for at opleve det selv indtil juni 2023, og hvis man ikke er i nærheden, kan man opleve de fire karakterer i sit eget hjem via appen Gorillaz Presents.


Det er en alternativ måde at lave en musikvideo på. Sangen er en del af det ottende studiealbum, Cracker Island, som kommer den 24. februar 2023.

Gorillaz annoncerer nyt album

ANNONCE