Nyhed

SÆRLIG GÆST: Taylor Hawkins medvirker på Iggy Pops nye album

Den afdøde Foo Fighters-trommeslager er med på to numre fra legendens nye album

Den 6. januar 2023 udgiver Iggy Pop sit 19. soloalbum Every Loser. Det er i sig selv en stor nyhed, men ikke nok med det: På albummet gæster en helt særlig musiker på to af numrene, skriver NME.

Det er ingen ringere end afdøde Taylor Hawkins, der var trommeslager i bandet Foo Fighters, som medvirker på det kommende album. 

I et netop udgivet interview med mediet Audacy fortæller Pop om trommeslagerens utrolige energi, og hvordan han formåede at bringe de to sange til live, som han spiller med på.


Første gang Iggy Pop mødte Hawkins, var tilbage i 2015, efter at have opvarmet for Foo Fighters ved Milton Keynes Bowl. Her blev han overrasket over både Hawkins og hele bandets talent.

”Jeg forstod aldrig helt, hvad de gjorde, men da jeg så stod der i siden af scenen og lyttede til dem og lyttede til, hvad Hawkins spillede, der var det overjordisk”, fortæller Iggy Pop – her citeret fra NME - og fortsætter:

”Det var avanceret og kraftfuldt og ubarmhjertigt, og utrolig detaljeret, alt sammen på samme tid. Han var en meget intens fyr og havde en masse energi – som en hvalp, der var for stor”.


Foruden Taylor Hawkins vil albummet også byde på bidrag fra andre markante musikere, blandt andet Duff McKagan fra Guns N’ Roses og Chad Smith fra Red Hot Chili Peppers.

LÆS OGSÅ: Ikonet Iggy Pop er tilbage med ny musik

ANNONCE