Nyhed

ROSKILDE FESTIVAL 2023: Billetsalg og de første navne er lige rundt om hjørnet

Festivalen lover at levere alt fra hardcore punk til rap/r&b på mandag

Selvom vejret i Danmark lige nu ikke just udstråler liv og glade dage, kan vi på mandag den 31. oktober se frem til et lille glimt af sol, sommer og den orange feeling, som en lang række festivalgængere hver sommer ser frem til i de otte dage, Roskilde Festival finder sted.

Det bliver nemlig både dagen, hvor billetsalget til festivalen går i gang, men det er såmænd også dagen, hvor de første navne, der skal pryde 2023-plakaten, bliver offentliggjort. Det skriver holdet bag Roskilde Festival i et opslag på deres hjemmeside.

Når festivalen løfter sløret for de første navne, er der tale om kunstnere, der ”leverer alt fra hardcore punk til electro pop og fra rap/r&b til alternativ koreansk pop og high life.” Vi ser hos GAFFA frem til at se, hvad vi har i vente til Roskilde Festival anno 2023.


Ud over annonceringen af de første navne går det officielle 2023-billetsalg også i gang på mandag, hvor det både bliver muligt at anskaffe sig partout- eller dagsbilletter. Hvis man ønsker det, kan man købe en såkaldt "Making a Change"-billet, som er en partoutbillet med en 200 kroners donation til Ungdommens Røde Kors’ forebyggende og sociale indsatser for unge i psykiatrien i Danmark.


Ligesom hos flere andre festivaler – som for eksempel Smukfest og Copenhell – er prisen på en partoutbillet steget en smule. Det betyder, at en sådan billet i år koster 2400 kroner.

Festivalen finder sted fra den 24. juni til den 1. juli.

LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Her er alle GAFFAs anmeldelser fra årets Roskilde Festival


ANNONCE