Nyhed

Foo Fighters: Vi fortsætter som et anderledes band uden Taylor Hawkins

På sociale medier åbner bandet op for deres sværeste år og fortæller om fremtiden

”Uden Taylor kunne vi aldrig være blevet til det band, som vi var – og uden Taylor ved vi, at vi bliver et anderledes band i fremtiden. Vi ved også, at I – fansene – betød ligeså meget for Taylor, som han betød for jer. Og vi ved, at når vi ser jer igen – og det vil vi snart – vil hans ånd være med os alle hver nat.”

Sådan lyder det fra Foo Fighters i et opslag fra den 31. december, hvor de ser tilbage på deres ”sværeste og mest tragiske år.” Tilbage i marts 2022 mistede de nemlig deres trommeslager, Taylor Hawkins, i en alder af 50 år.

Siden har bandet blot optrådt to gange med deres hyldestkoncerter i byerne London og Los Angeles i september måned. Men nu tyder noget på, at det snart er muligt at opleve bandet live igen.

LÆS OGSÅ: LISTE: Her er fem højdepunkter fra weekendens Taylor Hawkins-hyldest


”Foo Fighters blev skabt for 27 år siden for at repræsentere musikkens helende kraft og en fortsættelse af livet, og i de sidste 27 år har vores fans skabt et verdensomspændende samfund, et hengivent støttesystem, der har hjulpet os alle til at klare os gennem de mørkeste tider sammen,” står der i deres besked.

Sidste måned så man Dave Grohl og produceren Greg Kurstin hylde Hannukah med en liveudgave af Hannukah Sessions, hvor Pink og Beck blandt andet leverede gæsteoptrædener.


Dave Grohl får fint besøg til Hanukkah Sessions

ANNONCE