Nyhed

FREDAGSROCK 2023: Tivoli føjer 10 nye navne til programmet

Med de seneste tilføjelser byder årets Fredagsrock i København på hele 40 koncerter hen over sommeren

Tilbage i marts annoncerede arrangørerne af de årligt tilbagevendende Fredagsrock-koncerter det "fulde program" - inklusive  Texas, Rick Astley og en længere række kolleger fra ind- og udland. Nu viser det sig imidlertid, at programmet alligevel ikke var helt færdigt.

I dag offentliggør Tivoli nemlig ikke mindre end ti yderligere koncerter henover sommeren - inklusive Emma Sehested Høeg, Thor Farlov, Lågsus og Wafande. Blandt tilføjelserne er desuden Rasmus Walter og Magtens Korridorer, som deler plakaten den 2. juni.

Hertil kommer Prisma, Ganger, Lågsus, Gobs, Emil Kruse og Blaue Blume. Sidstnævnte føjes til plakaten den 25. august - samme aften, som man kan opleve gendannede Swan Lee i Tivoli. Med tilføjelsen af de ni nye navne, kommer sommerens Fredagsrock-koncerter til at byde på ikke mindre end 40 navne i alt.


”Tivoli er et af mine absolut yndlingssteder at spille. Jeg husker alle mine oplevelser fra scenen, som var det i går," udtaler Wafande i en pressemeddelelse og uddyber:

"Stemningen på Plænen er som ingen anden, og jeg glæder mig fuldstændig sindssygt til at ramme Fredagsrock endnu en gang. Jeg lover at holde en forrygende fest og komme med de varmeste sommerrytmer. Lykken for mig er at komme helt tæt på mit publikum og se folk i alle aldre danse til mine sange. Vi ses til et brag af en aften, og sammen får vi sommeren til at vare helt til oktober,” lyder det fra Wafande.

Han suppleres af Rasmus Walter, der ligesom sin kollega glæder sig gevaldigt til at optræde i den historiske Tivoli-have til sommer:


”Da jeg spillede i Grand Avenue for mange år siden, sad bandet og jeg på Burger King lige over for Tivoli. Foran os var den længste kø, jeg nogensinde har set med mennesker, der var kommet for at se Saybias første Plænen-koncert," husker Walter og fortsætter:

"Ingen tvivl om, at vi var meget misundelige, og vi talte om, at hvis bare vi kunne komme til det, så var alle vores drømme opfyldt. Et år senere stod vi selv på Plænen foran et fyldt Tivoli. Drømmen gik i opfyldelse, og her 20 år senere glæder jeg mig til igen at skulle stå på scenen med den smukkeste udsigt.”

Fredagsrock-sæsonen blev skudt i gang af Eee Gee og Solaima i april og kulminerer i en koncert med Tobias Rahim den 22. september. Du kan se det fulde program her.


TALENTER I TIVOLI: Forlystelsesparken præsenterer nyt koncertkoncept

 

 

 

ANNONCE