Nyhed

Nyt headset er spækket med AI-teknologi

Det nye headset fra Dell er rettet mod kontorlandskaber og har fokus på komfort og bekvemmelighed

De to nye headsets, Dell Pro Wireless ANC Headset (WL5024) og Dell Pro Wired ANC Headset (WH5024), er ifølge producenten forsynet med AI-drevne mikrofoner, der både opfanger og frasorterer baggrundsstøj, hvilket skulle sikre klar og tydelig kommunikation under møder, og stilhed mellem møder.

Begge headsets er forsynet med Active Noise Cancellation, aktiv støjreduktion, der fjerner støj fra eventuelle støjende miljøer. Den trådløse version har herudover et indbygget hybridt ANC-system, der kombinerer feed-forward og feed-back ANC. Det skulle sikre, at mikrofonerne opfanger og fjerner et endnu bredere spektrum af lydfrekvenser.

De to nye headsets fra Dell. Til venstre det trådløse og til højre det kablede
De to nye headsets fra Dell. Til venstre det trådløse og til højre det kablede


For at sikre, at de to headsets kan bruges længe ad gangen, er de designet med en justerbar hovedbøjle i kunstlæder og udskiftelige ørepuder i memory-skum.

WL5024 kommer også med smarte sensorer, så mikrofonen automatisk slås fra, hvis du tager headsettet af under et møde, og aktiveres igen når du tager det på.

På samme tid kan lyden slås til og fra, ved at flippe den indbyggede boom-mikrofonarm ned eller op.


På en fuld opladning vil WL5024 kunne køre i op til 78 timer, og den indbyggede hurtigoplader i ladestationen skulle give op til 8 timer ekstra på blot 15 minutter – mere end rigeligt til en arbejdsdag.

De to headsets får en pris på omkring 1.950 kroner for den trådløse udgave, mens den kablede bliver lige omkring 1.000 kroner billigere.

LÆS OGSÅ: HomePod med skærm på vej forbrugerne


ANNONCE