Nyhed

Andreas Odbjerg, Lamin og Ida Laurberg udgiver singlen ”God dag” – hør den her

Det er nogen af tidens største danske stjerner, der samarbejder på spritny single om en særligt lykkelig dag på et italiensk landsted.

I fredags udsendte Benjamin Hav singlen ”Husk at vær’ happy”. I dag starter weekenden med endnu en udgivelse fra nogle af landets største kunstnere, og også denne single kredser om livets lykkelige øjeblikke. Det er Lamin, Ida Laurberg og Andreas Odbjerg, der er afsendere, og selv siger sidstnævnte, der har intet mindre end domineret den danske musikscene de sidste tre år, følgende om den nye single:

”Den handler om, hvordan man opfatter lykke og leger med tanken om at time sin egen bortgang i et af disse lykkelige momenter. Her er arenaen imo (in my opinion, red.) en smuk sommerdag på et italiensk landsted, hvor man har samlet sine kære. Børnene leger på gulvet, og gæsterne åbner op om de svære ting, de bokser med i livet, mens det flyder med grillmad og lokal vin i stride strømme”.

Ida Laurberg har i år sin som Roskilde Festival-artist i eget navn (hun var gæst til Tobias Rahims show på Arena i 2022), og debuten finder sted på festivalens ikoniske Orange Scene. Hun samarbejdede med Odbjerg på ”Jeg ka’ rigtig godt li’ dig”, der vandt årets hit til Danish Music Awards i 2023, hvor hun også vandt prisen for Årets Nye Danske Navn.


Lamin turnerer i øjeblikket landet med Artigeardit, og de to gav en udsolgt koncert i Royal Arena tilbage i marts. Desuden er Lamin med sine knap 850.000 lyttere på Spotify et af de absolut største navne i Danmark i øjeblikket. Alt dette for at sige – det er ikke nogen hr. og fru hvem-som-helst, der i dag giver deres bud på sommerens største hit.

”Sangen opstod i en rastløs stund efter jeg havde høstet årets hit til dma for “JKRGLD” (sammen med Ida Laurberg). Valget stod mellem søpølsen og Frederik Thaaes studie – det var et nemt valg for både lams (Lamin, red.) og jeg. Det var første gang, vi lavede musik sammen, og studiet var fyldt med gode mennesker. Da vi ku’ vende og dreje udtrykket nogle uger senere efter magi fra Harm brødrene (producere, red.), blev vi enige om at invitere Ida, fordi hun er den vildeste, og det ville understrege den der familiemiddag-følelse,” fortæller Odbjerg også i en pressemeddelelse.

Singlen ”God dag” er ude nu og kan lyttes herunder:


ANNONCE