Nyhed

BEDST LIGE NU: Ti nye og håndplukkede tracks - fra Charli XCX til Nick Cave & The Bad Seeds

Du vil gerne vide, hvad der rører sig på musikfronten? Lyt her!

Du vil gerne vide, hvad der rører sig på musikfronten? Lyt her! 

August Høyen – Jaloux

Argh, vi har alle haft følelsen på et tidspunkt, og man vil så hjertens gerne bare ryste den af sig. August Høyens nye og bløde popnummer lader den giftige følelse af jalousi komme under lup og få plads – og på den måde virker nummeret som en perfekt antidote til netop alle øv-følelserne, som i sidste ende er supermenneskelige.


Charli XCX – Talk Talk

Den Roskilde-aktuelle Charli XCX har smidt club-albummet Brat, der hylder Londons ravescene. Vi er klar til at danse sommernætterne væk til hele albummet og især den håbefulde ”Talk talk”, om så det bliver hjemme på altanen eller foran Arena-scenen.


Freja Kirk – Man kan græde oceaner

Som opfølger til ”Hvad skal man kalde én som mig?” er Freja Kirk nu tilbage med endnu en dansksproget single. Denne gang pakker hun sine hjertekvaler ind en up tempo-produktion og tekster om søvnløse nætter samt at finde tryghed i andres lagener. Det perfekte soundtrack til dig, der går sommeren i møde med et knust hjerte.


Ilma – For the Light

Dansk-bosniske Ilma er tilbage, denne gang med en mere upbeat, disco-feel lyd, end vi ellers hørte på hendes fremragende debutalbum Everything I Love Is Killing Me. De lysere rammer klæder Ilma fortræffeligt, og det lugter af et sommerhit.

Jessie Ka – Ben & Jerry

“I live on Ben & Jerry-ice cream / I ate up everything that I dream”. Årh, vi har også været der, gode Jessie Ka. Den nye, sirlige og forførende single handler om at dulme hjertesorgerne med tæpper i sofaen og halvbagte cookies pakkes ind i fed vaniljeis. Nok den bedste kur mod ondt i hjertet.

Nick Cave & The Bad Seeds – Frogs

Vores forventninger til Caves kommende album Wild God bliver større og større med smagsprøven ”Frogs”, der med drømmende synths, kirkeligt kor og Nick Caves vokal som tonal ledestjerne udgør et nyt og anderledes udspil fra en af rockmusikkens mørkeste musikere.

Pind – Din sang

Den danske hiphopper Pind er tilbage, men i en ny version. På den nye single ”Din sang” viser han, at han har smidt festhatten og tør nu at lade paraderne falde og lade mere bløde og følsomme sider titte frem. Vi glæder os til at høre Pind 2.0 live i forbindelse med hans turné, der går gennem hele landet til efteråret.

Pom Poko – Growing Story

Endelig. Norges største indierock-håb Pom Poko har teaset, at de er klar med ny musik i form af albummet Champion, der rammer gaden den 16. august. Indtil videre har de udgivet smagsprøverne ”Champion” og ”Growing Story”, hvor især sidstnævnte med sine legesyge guitarriffs og catchy hooks kører på repeat i sommervarmen.

Romy – Always Forever

Roskilde-aktuelle Romy fortolker Donna Lewis’ 1996-popbasker, og vi er helt tossede med det mere blide, melankolske og drømmende udtryk, The XX-sangeren byder ind med. Vi glæder os til at være sommermelankolske med det her track i høretelefonerne.

Yune – Lemon Soft Perfection

Yunes nye single, som desuden er titlen på deres kommende album, er som at tage en stor, saftig bid af en citrusfrugt, der løber ned ad kinderne på dig i sommervarmen. En solid bas, legende strenge og catchy vokalhooks. Vi tager gerne en bid til.

 

ANNONCE