Nyhed

BY:LARM 2024: Her er de nye danske tilføjelser til Norges branchefestival

Til september mødes hele den nordiske musikbranche i Oslo for at spotte nogle af fremtidens store stjerner - nu er der flere danskere på programmet

Det føles ikke som særligt længe siden, at den aarhusianske showcasefestival Spot Festival løb af stablen, hvor musikbranchepersonligheder fra nær og fjern mødtes og snakkede om, hvem der mon kunne blive det næste store navn. Den norske pendant, By:Larm, afholdes først til september, men allerede nu har de flere danske navne på programmet.

De nye tilføjelser, som internationale musikbranche får lov til at snuse til, er School of X, Barbro og ML Buch. De tre artister slutter sig dermed til resten af den danske delegation, som indtil videre også består af Rigmor og J. Ludvig IIIDerudover kan man også finde norske Alvah på programmet, som til daglig bor i København, og som allerede i 2022 sneg sig med på GAFFAs Hold Øje Med-liste over vækstlagets lovende talenter. 

Hvis ikke man har planer om at rejse til Oslo i september, så kan man snart opleve både Rigmor og Alvah live, når de spiller gratis koncerter denne weekend til den helt store fodboldfest i Aarhus. Læs mere her.


LÆS OGSÅ: BY:LARM-REPORTAGE: Nordens krystalkugle spår om et enormt internationalt potentiale

ANNONCE