Nyhed

LANGELAND: Ø Festival tilføjer fem nye navne til plakaten

Langelands nye festival er klar med endnu flere navne til den første festivalsommer

Festivalelskere blev sidste sommer nødt til at finde på andre aktiviteter i uge 30, da den traditionsrige Langeland Festival måtte begære sig konkurs i 2022. I oktober lød det dog, at en ny festival genopstår - stadigvæk på Rue Mark i uge 30, men med et nyt navn og med nye tiltag.

Ø Festival har allerede annonceret navne som Guldimund, Anne Linnet, Tina Dickow, Alex Vargas og flere lokale artister. Men i dag offentliggør festivalen i en pressemeddelelse, at publikum også kan glæde sig til at opleve Ussel, When Saints Go Machine, Bathsheba, Niko Blonde og Ella Augusta.

Ø Festival arrangeres af Good Boys Agency i samarbejde Foreningen Langeland Sammen samt Broløkke Herregård og det lokale spisested Gaardhaven i Rudkøbing. Tv- og radiovært på DR Carsten Holm står bag Gaardhaven sammen med Anna Marín Schram, og fortæller i en pressemeddelelse, at Ø Festival skal appellere til oplevelser på tværs af generationer.


“Det er afgørende for os at vise musikkens mangfoldighed og bringe noget nyt til bordet på den danske musikscene. Derfor inviterer Ø Festivals program både op til lyden af
Langeland, sommerferieminder, dans og musik på tværs af generationer. I dag løfter vi sløret for ny musik som When Saints Go Machine, der inviterer til en elektronisk fest, som ikke blot skal høres, men også mærkes blandt Ø Festivals gæster. På samme måde har vi Ussel og Bathsheba, der som fængende performere leverer en intens magi til dereslive-acts. Jeg glæder mig personligt til at opleve dem alle på Ø Festival - Langeland".

Ø Festival løber af stablen i uge 30 fra den 25. til den 27. juli på Rue Mark. I tre dage op til festivalens start har besøgende mulighed for at udforske Langeland gennem en række forskellige aktiviteter såsom tangsafari, keramik, saunagus, havkajak med mere inden musikdagene går i gang. Læs mere her.

LÆS OGSÅ: NY FESTIVAL PÅ LANGELAND: Kendt musikprofil blandt arrangørerne


ANNONCE