Nyhed

Musikhuset Aarhus inviterer til gratis friluftskoncerter - store navne på programmet

En legendarisk trompetist og en stor stemme fra 00'erne er blandt de over 30 gratis arrangementer henover sommeren

JJ Paulo, Randy Brecker, Anna David, Emil de Waal og Gustav Ljunggren. Det er bare nogle af de musikalske attraktioner ved en længere række gratis arrangementer, Musikhuset Aarhus præsenterer henover sommeren. 

”Vi har lagt et stort og varieret program, og vi glæder os til at dyrke fællesskabets hygge under sommersolen. Vi håber, at masser af aarhusianere og sommergæster har lyst til at kigge forbi til et godt grin, fællessang eller en af de mange koncerter. Vi garanterer, at det vil gøre din sommer lidt federe”, udtaler Musikhusets kunstneriske chef, Jeppe Uggerhøj, i en pressemeddelelse. 

En del vil huske Anna David tilbage fra 00'erne, hvor hun hittede stort med sangen "Fuck dig". Til næste år er der gået to årtier, siden Anna David udgav sit selvbetitlede debutalbum, hvorpå man finder signaturs-hittet. Efterfølgende indspillede David sangen på både tysk og engelsk, og i 2007 fulgte hun op med 2 og to år senere med Tættere på fra 2009. 


Siden er der blevet mere stille omkring den i dag 39-årige sanger. I april indledte hun imidlertid en længere turné - og den 20/6 kan hun så opleves ganske gratis i Musikhusparken, hvor hun flankeres af Musikhuset AllStars Orchestra.

78-årige Randy Brecker er en af verdens største nulevende trompetister. Udover en lang række udgivelser i eget navn og med Brecker Brothers har han været en særdeles efterspurgt sessionsmusiker, og har medvirket på album med blandt andre Aerosmith, Joe Cocker, Eric Clapton, Tina Turner og Yoko Ono.

Brecker spillede også med på både Bruce Springsteens hovedværk, Born to Run, og på Dire Straits-klassikeren Brothers in Arms. Han spiller i Musikhusparken den 18/7 med Aarhus Jazz Orchestra. Er man mere interesseret i lidt nyere navne, kan man glæde sig til blandt andet Troels Gustavsen (27/6) og JJ Paulo (11/7). Se hele programmet her


FÅ RYSTET HOFTERNE: JJ Paulo spiller karrierens største koncert

ANNONCE