Nyhed

To danske stjerneskud "rækker fuck til en masse konventioner" på ny single

Sangen kan opleves live på dette års Roskilde Festival

De har begge for nylig fået flotte anmeldelser for deres koncert på dette års Spot Festival, og nu går de to stjerneskud sammen på den nye singleudgivelse "New Moon, Same Old Me". Asbjørn og Brimheim mødte hinanden for første gang i 2012, da de læste på konservatoriet, og 10 år senere var de begge på forsiden af GAFFAs The Queer Issue-magasin.

Gennem årene har de bevaret deres venskab, og binder nu sammen en sløjfe på deres musikalske bånd med singlen, som er en forløber til Asbjørns Roskilde Festival-debut, hvor han også får selskab af Brimheim på Gloria-scenen natten mellem fredag og lørdag klokken 01.45.

“Vi har begge skabt vores egen plads i musik-industrien og rækker fuck til en masse konventioner. Den spejling tror jeg vi begge havde brug for og fandt i hinanden”, fortæller Asbjørn i en pressemeddelelse, og Brimheim tilføjer:


“Vi skrev og indspillede min part hjemme hos mig i Malmö, hvor Asbjørn jævnligt kommer på weekend. Det føltes som at være teenager, være sent oppe mens man har dybe snakke, laver skøre kreative projekter og er helt venne-forelsket.”

"New Moon, Same Old Me" er den tredje singleudgivelse fra Asbjørns kommende album, som lander til november. Hør sangen nedenfor.


 

LÆS OGSÅ: Asbjørn-anmeldelse: Internationalt stjerneskud – man må være, som man er

ANNONCE