Nyhed

Tommy Seebach-filmen er på vej: Se de første billeder her

Rollelisten er besat af flere kendte skuespillere

I 2018 fik vi John Mogensen-filmen Så længe jeg lever. I 2022 var turen kommet til Flemming "Bamse" Jørgensen i Bamse, og verdensstjernerne Elton John og Queen har også været forbi det store lærred. Nu er endnu et portræt på vej, og de første billeder er netop blevet offentliggjort. 

Under stjernerne på himlen en kommende ny, dansk spillefilm, der fortæller historien om Tommy Seebach, der i 1979 vandt Dansk Melodi Grand Prix med hit-sangen ”Disco tango”. Filmen kommer dog også til at handle om "kampen mod et misbrug, håb, kærlighed og en konstant higen efter at slå til både overfor familien og i karrieren. En fortælling om en stor personlighed som på sin egen og på mange måder unikt danske facon, blev det popmusikalske samlingspunkt for en hel generation", skriver producenterne Tall and Small og SF Film i en pressemeddelelse, og du kan allerede nu smugkigge på de første billeder i galleriet ovenfor.

Det er ikke hvem som helst, der er på rollelisten til den nye, danske musikfilm. I hovedrollen som Tommy Seebach er komiker, skuespiller, manuskriptforfatter og instruktør Anders Matthesen som spiller overfor Neel Rønholt i rollen som Karen Seebach og Caspar Phillipson og Vicki Berlin i rollerne som Keld og Hilda Heick.


Om filmen har Anders Matthesen tidligere udtalt i en pressemeddelelse:

Under stjernerne på himlen er en både barsk og rørende historie om en mand, der indædt kæmper for at forblive på toppen og samtidigt opretholde et familieliv. En presset mand, der ender med at miste sig selv i forsøget på at indfri både egne og andres forventninger”.

Filmen er instrueret af Kasper Gaardsøe og har manuskript af Jannik Tai Mosholt og Stefan Jaworski. Under stjernerne på himlen er desuden udvalgt til næste års Biografklub Danmark-program og får biografpremiere torsdag den 20. marts 2025.


LÆS OGSÅ: Rasmus Seebach synger duet med sin far

ANNONCE