Nyhed

Mystisk Oasis-teaser tænder fanskarens håb om genforening

Britpop-legenderne rygtes atter at være tæt på en genforening efter at have delt mystisk opslag på sociale medier

Mandag delte Oasis en gådefuld teaser på sine sociale medier. Klippet, som viser en båd filmet fra luften, har fået gruppens fans til at få i selvsving, rapporterer NME. Videoen ledsages ikke af nogen billedtekst eller yderligere forklaring, hvilket har givet anledning til spekulationer om en mulig genforening.

2024 markerer 30-året for udgivelsen af Oasis' debutalbum Definitely Maybe, og Noel Gallagher har tidligere bekræftet en genudgivelse af albummet, men også afvist alle rygter om en genforeningsturné med sin bror.

Til gengæld vil den nye udgave af albummet angiveligt indeholde musik, som hidtil har været hengemt i arkiverne, men nu er blevet fundet frem og støvet af.

Men trods brødrenes afvisning af alle spekulationer om en genforening, har fansene altså ikke opgivet håbet. Brødrene har tidligere udtalt sig om en mulig genforening, og så sent som sidste år udtalte Noel Gallagher, at "man skal aldrig sige aldrig".


Liam Gallagher indleder i næste måned sin Definitely Maybe-turné gennem Storbritannien og Irland, ligesom han vil spille albummet i sin helhed på Reading & Leeds-festivalerne til sommer. 

GAFFA 40: Backstage med Oasis i '95

ANNONCE