Nyhed

Boyzone fejrer 20 års jubilæum med nyt album

Det irske boyband markerer deres 20 års jubilæum med ny single og nyt album

Det er efterhånden to årtier siden, at det irske boyband Boyzone i 1994 udgav deres debutalbum "Said and Done", og det går selvfølgelig ikke ubemærket hen. De resterende fire medlemmer har lavet en ny skive, som skal fejre deres lange karriere samt hylde deres afdøde bandmedlem og ven Stephen Gately.

Det nye album har fået titlen "BZ20" og udkommer allerede senere i denne måned, nærmere betegnet den 25. november. Albummet er indspillet i Metrophonic-studiet sammen med Brian Rawlings, der tidligere har produceret en del af Boyzone-medlemmet Ronan Keatings solomateriale samt leveret hits til artister som One Direction, Kylie Minogue og Cheryl Cole. Den første single fra det kommende Boyzone-album bliver "Love Will Save The Day", som udkommer den 17. november.

"Vi er utroligt stolte over at kunne annoncere udgivelse af vores nye album "BZ20" samt vores nye hjem hos Warner Music. Det virker helt skørt, at der er gået 20 år, siden vi for første gang fandt sammen, men vi er lige så entusiastiske for vores nye album, som vi var dengang. Kom bare an med de næste 20 år," udtaler bandet.

Gruppen følger albummet op med en turné til Irland, Nordirland og England.

Boyzone er et af de mest succesfulde navne nogensinde på hitlisterne i Storbritannien med nitten top 40-singler og seks, der har taget førstepladsen i England, og ni, der har ligget nummer et i hjemlandet. De har et samlet pladesalg på mere end tyve millioner plader fordelt på fire fuldlængde udgivelser og diverse opsamlinger.

Blandt de største hits finder man "Love Me For A Reason", "Father And Son" og "Words", og samtidig har frontmand Ronan Keating sideløbende kunnet lancere en særdeles succesfuld solokarriere.

"BZ20" bliver Boyzones femte album og følger op på deres 2010 udgivelse "Brother", som dog ikke fik begejstringen til at sprudle over hos GAFFAs anmelder Signe Bønsvig Wehding. Hun gav det to stjerner under overskriften: "En smagløs, tandløs omgang gelépop fra brødrene Boyzone."

ANNONCE