Nyhed

Aveny-T og Aarhus Teater bag verdens første John Lennon-teaterkoncert

Imagine får premiere til efteråret

Aveny-T og Aarhus Teater har helt eksklusivt fået lov til at lave "Teaterkoncert John Lennon Imagine" om poeten, arbejderklassehelten, musikeren, romantikeren, oprøreren, ex-beatlen – men først og fremmest drømmeren John Lennon. Over John Lennons fantastiske sange skaber Aveny-T og Aarhus Teater en forestilling, der favner hans musik, budskaber og drømme.

"Teaterkoncert John Lennon Imagine" får premiere på Aarhus Teater den 28. august og spiller frem til den 3. oktober. Forestillingen kommer dernæst til Aveny-T d. 9. oktober, hvor John Lennon kunne have fejret sin 75 års fødselsdag, og spiller frem til d. 12. december 2015.

Superhold på og bag scenen


Publikum inviteres til at opleve verdens første Lennon-teaterkoncert med et superhold på scenen, der består af nye som velkendte ansigter. Dicte, en af dansk rocks store sangerinder, debuterer i teater-sammenhæng, og flankeres af teaterkoncertens grand old man Jimmy Jørgensen samt guitaristen Boi Holm.  

Publikum kan desuden glæde sig til at opleve bl.a. Ida Cæcilie Rasmussen, som bl.a. har medvirket i Erik Clausens seneste film "Mennesker bliver spist", Sofia Nolsøe, der nød stor ros for sin medvirken i "Inden for murene" på Folketeatret og det unge talent Michael Lundbye Slebsager, der til september kan opleves i filmen "Sommeren '92" om Danmarks fodboldsejr i 1992 i EM og Jacob Madsen Kvols, der blandt andet har udfoldet sit sangtalent i Cederholm/Brdr. Hellemans Teaterkoncert Beach Boys, Bob Dylan og Mozart. 

De musikalske fortolkninger står Kåre Bjerkø for som senest kunne opleves i Teaterkoncert Gasolin' og forestillingen instrueres af den talentfulde Maria Kjærgaard Sunesen. En af dansk scenografis helt store navne, Maja Ravn står for såvel scenografi og kostumer mens koreografi er lagt på finske Esa Alanne.


You might say I'm a dreamer. But I'm not the only one

"Working Class Hero", "Power to the People", "Mother", "Imagine", "Jealous Guy", "Woman", "War is Over" og 20 andre af John Lennons fantastiske sange, vil indgå i" Teaterkoncert John Lennon Imagine". 

John Lennon er en milepæl i musikhistorien. Han favnede det hele; poppen, rocken, følelserne, det progressive, provokationen og fornyelsen – men alt på et tårnhøjt niveau, og hvor hver sang blev et lille mesterværk. Aveny-T og Aarhus Teater ser frem til at invitere publikum med til denne fejring af John Lennon og de sange, der forandrede verden og gjorde den bedre.


Billetsalget er allerede startet, og billetter kan skaffes på aarhusteater.dk, tlf. 70213021 eller på billetnet.dk

ANNONCE