Nyhed

Volbeat bruger guitarer som flammekastere i stjernespækket film

Se bandet i kommende film med blandt andre Lemmy fra Motörhead og Iggy Pop

Volbeat er aktuelle i en ny rock 'n'-roll film, "Gutterdämmerung" sammen med Mark Lanegan, Grace Jones, Iggy Pop, Lemmy (Motörhead), Henry Rollins, Tom Araya (Slayer) og Jesse Hughes (Eagles of Death Metal). 

Filmens historie går ud på, at gud har reddet verdenen fra synd ved at tage djævlens onde guitar. Verden er derefter blevet puritansk, hvor der ikke er plads til sex, stoffer eller rock 'n' roll. Oppe fra himlen ser punk-englen Vicious (spillet af Iggy Pop) ned på jorden og synes, det ser noget kedeligt ud.) Vicious sender derfor djævlens onde guitar ned på jorden igen.

En ond puritansk præst vil have guitaren tilintetgjort og får derfor en indfødt pige til at finde den. På hendes vej møder hun jordens mest modbydelige rock 'n' roll.

Volbeats rolle går ud på, at de er krigere med deres flammekastere (guitarer), som skal være en del af det store slag.


Filmen er instrueret af den svensk-belgiske instruktør og visuelle kunstner Björn Tagemose. Det er tale om en stumfilm, som har nogle af de største rocknavne på rollelisten, og som vil blive vist med livemusik fra et band, mens filmen spiller.

Titlen "Gutterdämmerung" er et ordspil på Wagner-operaen "Götterdämmerung", på dansk kendt som "Ragnarok", selvom det direkte oversat betyder "Gudernes tusmørke".

Instruktøren reklamerer filmen som "The Loudest Silent Movie On Earth", og den vil blive vidst på en stor turné i starten af 2016 med eget liveband og fortællere.


ANNONCE