Nyhed

Ronan Keating til Danmark

Den irske popcrooner gæster landet til sommer

Den irske popsanger Ronan Keating er tilbage med sit første album i fire år. Til sommer spiller han sin eneste koncert i Danmark i 2016, når han lørdag den 13. august gæster Den Fynske Landsby i Odense.

Ronan Keating fik sit gennembrud, da han op gennem 90'erne smeltede pigehjerter på stribe som en del af boybandet Boyzone. Siden da har den nu 38-årige irer holdt nogenlunde fast i sin stjernestatus og blandt andet udgivet 10 soloalbum. Nu er han klar med sit første album i fire år, et udspil som har fået titlen "Time Of My Life".

– At vi kan præsentere Ronan Keating i Den Fynske Landsby er virkelig stort – at det så er hans eneste koncert i Danmark gør koncerten til noget helt unikt. Derfor forventer vi også et voldsomt tryk på billetsalget allerede fra start. Man kan roligt begynde at glæde sig, da det med garanti bliver en aften, man vil huske, siger booking- og programchef Henrik Sørensen fra JVB Concerts.

Mange kan synge med på Ronan Keatings kæmpehits "When You Say Nothing At All" og "Life Is A Rollercoaster". Nu tager den irske popcrooner aktuel med albummet "Time Of my Life", der udkom i februar.

Ronan Keating i Den Fynske Landsby, Odense lørdag den 13. august 2016 kl. 20.00.

Billetter koster 595 kroner plus gebyr, og salget begynder tirsdag den 22. marts 2016 kl. 10.00 fra Billetnet.dk.

Varm op med "Let Me Love You" fra Keanings nye album:

ANNONCE