Nyhed

Video: Chester Bennington tilbage i front for Stone Temple Pilots

Linkin Park-sangeren hjalp atter bandet, da de i lørdags spillede en velgørenhedskoncert på 20 års dagen for udgivelsen af deres tredje album

Chester Bennington vendte kortvarigt tilbage i front af Stone Temple Pilots for én koncert i lørdags (den 26. marts). Det skriver NME. Se dem spille "Trippin' on a Hole in a Paper Heart" her forneden.

Klædt i hvidt slanger Linkin Park-sangeren sig karakteristisk over scenen som et spøgelse af den tidligere frontmand Scott Weiland, der døde af en overdosis den 3. december sidste år. Bennington forlod ellers Stone Temple Pilots i november for at fokusere på Linkin Park og sin familie, men han havde stadig tid til at hjælpe sine kammerater med at spille en velgørenhedskoncert, "From Bach To Rock", i Rancho Palos Verdes, Californien, med henblik på at samle penge ind til lokale skoler.

Det er meget passende nummeret "Trippin' on a Hole in a Paper Heart", vi ser Stone Temple Pilots fremføre. Nummeret stammer fra bandets tredje album, "Tiny Music ... Songs From the Vatican Gift Shop", der blev udgivet den 26. marts 1996 og således også fejrede 20 års jubilæum i lørdags.


Stone Temple Pilots fyrede Scott Weiland i 2013 og blev mødt med stor kritik fra fans, da de efterfølgende udgav en ep med Chester Bennington. Forhåbninger om en genforening med Weiland brast i december, da den problemramte Weiland blev fundet død i sin tourbus. Siden har bandet holdt åben audition i jagt på en ny forsanger. 

Guitarist Dean Deleo har fortalt i et interview med Rolling Stone Magazine, at bandet allerede har masser af ny musik klar, og det kribler i fingrene efter at få fat i en ny sanger, så de kan komme i studiet. "Robert [Deleo, bas], Eric [Kretz, trommer] og jeg har en masse materiale, der bare ligger klar. En masse, mand. Vi vil virkelig gerne være i stand til at lave ny musik og fortsætte kampen, bevæge os fremad, udvikle os."

I 2010 udgav Stone Temple Pilots deres sidste album med Weiland. Det selvbetitlede album fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Erik Barkman under overskriften: "Kvalificeret nostalgi på grunge-overlevernes første album i ni år."


Se Stone Temple Pilots med Chester Bennington i front spille klassikeren "Trippin' on a Hole in a Paper Heart" her:

ANNONCE