Nyhed

Seinabo Sey giver dansk koncert

GAFFA.dk – alt om musik

Søndag 11. november lægger Operaen i København scene til en koncert med den 27-årige svenske soulpop-sangerinde Seinabo Sey.

Seinabo Sey debuterede i 2013 med singlen "Younger", der blev et stort hit i både Sverige og Danmark, og den blev året efter fulgt op af endu et hit, "Hard Time". Med kun to udgivne singler spillede Seinabo Sey på Way Out West-festivalen i Göteborg i 2014, og to år senere optrådte hun som hovednavn på samme festival. 

Debutalbummet "Pretend" fra 2015 fik en pæn firstjernet anmeldelse i GAFFA med blandt andet følgende ord: ”Seinabo Sey besidder en dybde og kvalitet i sin vokal, der er misundelseværdig”. I 2018 har hun udgivet tre singler, så mon ikke der snart kommer et nyt album.


LÆS OGSÅ: Stor vokal i for små sko

Sey har modtaget en række priser, blandt andet to svenske Grammy Awards (Newcomer of the Year 2015, Årets Pop 2016), en P3 Guld-statuette (årets kunstner 2016), en EBBA Award (European Border Breakers Awards i 2015) og en Verge Award (bedste koncert). Hun har spillet ved Nobels Fredspris-koncerten i Oslo og hos talkshowstjernen Conan O'Brien og er blevet interviewet i Vogue og Rolling Stone.

Seinabo Sey har senest givet dansk koncert på Heartland 2016. Her blev det dog kun til en mellemfornøjet anmeldelse.


LÆS OGSÅ: Anonyme ballader i aftensolen

Billetsalget begynder torsdag 31. maj kl. 09.00

Se musikvideoen til Seinabo Seys seneste single, "Breathe":


ANNONCE