Nyhed

Trentemøller samt medlemmer af The Cure, Depeche Mode, The Smiths med flere samarbejder på cover

GAFFA.dk - alt om musik

Der findes elitesammensætninger, og så findes der elitesammensætninger. Wayne Hussey har samlet en velkendt gruppe musikere og indspillet en ny version af sit gothband The Missions klassiker "Tower of Strength" fra 1988, skriver NME.

Og det er ingen dårlig gruppe af stjernemusikere, som Hussey har samlet. Medlemmer fra The Cure (tidligere trommeslager Lol Tolhurst), Depeche Mode (guitarist og lejlighedsvis sanger Martin Gore, billedet), The Smiths (tidligere bassist Andy Rourke), Sioxsie And The Banshees (tidligere trommeslager Budgie), Slowdive (sanger og guitarist Richael Goswell) og Guns N’ Roses (guitarist Richard Fortus), blandt mange andre musikberømtheder, herunder Trentemøller, bidrager på nummeret.

Projektet har de givet navnet ReMission International, og sangen er omdøbt til "TOS2020". Salgsindtægterne kommer til at gå til velgørenhedsorganisationer, som har det tilfælles, at de beskæftiger sig med coronabistand, og de bidragende artister udvælger, hvilke organisationer det helt konkret drejer sig om. Singlen er netop udgivet digitalt og kommer på vinyl og cd den 2. oktober.


Sangen af Hussey er blevet noget af en hymne for arbejderne i den britiske sundhedspleje, så han besluttede sig for at indspille en ny version. Denne gang sidder han dog selv over på størstedelen af sangen, som i stedet synges af Midge Ure, Gary Numan, Martin Gore (billedet) fra Depeche Mode, Julianne Regan fra All About Eve, Miles Hunt, Evi Vine, Kirk Brandon (Theatre Of Hate, Spear Of Destiny) og James Alexander Graham fra The Twilight Sad.

Nummeret er blevet indspillet med coronasikker distance, hvor hver artist indspillede deres lille stykke af sangen, hvorefter det hele blev sat sammen til en helhed.

LÆS OGSÅ: The Mission klar med ny dansk koncertdato


ANNONCE