Nyhed

Smukfest klar med flere hovednavne til 2022 – og vigtig billetinfo

GAFFA.dk – alt om musik

Smukfest har netop offentliggjort, at Gorillaz og Kygo kan opleves på festivalen i 2022

Festivalen havde både Gorillaz og Kygo på plakaten til Smukfest 2021, men på grund af en aflyst festival igen år, blev det som bekendt desværre ikke til noget. Heldigvis er begge navne klar næste år. Samtidig har festivalen vigtig billetinfo, se nedenfor.

Smukfest har tidligere fortalt, at Lionel Richie, som var programsat både i 2020 og 2021, også er klar på festivalen i 2022. Dermed har festivalen nu annonceret tre hovednavne til 2022.

Gorillaz er kendt som verdens mest populære animerede gruppe, men projektet under ledelse af sanger og multimusiker Damon Albarn og animatoren Jamie Hewlett har også et liveband med Albarn i front og en stribe yderst kompetente musikere – og naturligvis flotte animationer på storskærm. Det bliver Gorillaz' første optræden på Smukfest, men Damon Albarn var der med Blur i 2012. Sidste år udgav de deres syvende album, det anmelderroste Song Machine, Season One: Strange Timez. Bandet spiller på festivalen lørdag den 6. august.

Kygo har ifølge Smukfest i årevis ligget højt på ønskelisten hos festivalens publikum. Den norske EDM-stjerne optræder torsdag den 4. august og har flere milliarder streams i ryggen. Han er blandt andet kendt for hittet "Firestone" fra 2014 og et remix af Whitney Houstons version af "Higher Love", som i 2020 gav sangerinden en posthum topplacering på hitlisterne – otte år efter hendes død.


Billetter og ventelister til Smukfest 2022 – med festivalens egne ord:

"I forrige uge kunne vi fortælle, at hele 97 procent af partoutgæsterne og i gennemsnit 81 procent af endagsgæsterne holder fast i deres billet til Smukfest 2022. Det betyder, at der stadig er få billetter tilbage, som festivalen sætter til salg til ventelisten i morgen den 31. august.

Jeg har skrevet mig på ventelisten til et produkt – hvornår hører jeg noget? 

Alt efter hvornår du har skrevet dig på en given venteliste, er du blevet tildelt en plads i køen. Præcis som når du er på apoteket eller noget i den dur. 

Den 31. august vil ventelisten løbende og i den rigtige rækkefølge få mulighed for at købe. Det sker ved, at du modtager en mail og sms fra Smukfest, hvor det fremgår tydeligt, hvilket produkt du har muligheden for at købe.

Jeg vil også med – hvordan får jeg fingre i en billet til 2022? 

Står du uden billet og vil gerne sikre dig en plads i køen til et partoutarmbånd eller et af de andre armbånd eller boformer til Smukfest 2022, så har du stadig mulighed for at skrive dig på ventelisten til disse via shoppen, så længe der er plads.


Den 31. august vil ventelisten få mulighed for at købe, og når den proces er gennemført, vil de resterende produkter løbende komme til salg på shoppen. Så søger du en billet eller boform, er den nemmeste løsning at skrive dig på ventelisten, så du slipper for at holde øje derinde." 

LÆS OGSÅ: OPDATERET OVERBLIK: Disse festivaler og musikevents kan du opleve denne sommer

Varm op med hittet "On Melancholy Hill" fra 2010-albummet Plastic Beach:

 

ANNONCE