Nyhed

The Prodigy-dokumentar på vej – ‘’filmen kommer til at blive lige så vild som bandet’’

GAFFA.dk – alt om musik

Filmen produceres i samarbejde med de tilbageværende medlemmer

En dokumentar om de britiske dansemusik-pionerer og big beat-frontløbere er på vej, skriver Billboard.

Filmen produceres i samarbejde med de tilbageværende medlemmer af gruppen, Maxim og Liam Howlett. Filmen bliver instrueret af den tidligere Prodigy-bekendte Paul Dugdale ‒ som tidligere har instrueret koncertfilm med store navne som The Rolling Stones, Coldplay og Paul McCartney.


‒ Filmen kommer til at blive lige så vild som gruppen, siger Dugdale i en pressemeddelelse. En til tider mørk film med kraftige temposkift, det kommer til at være et visuelt angreb, stilistisk slående, moderne og udfordrende. Vi ønsker, at tilskuerne skal forlade biografen med en oplevelse af at have kørt rutsjebanetur i en forlystelsespark. 

Der er endnu ikke sat en dato for premieren, som er det første store projekt fra The Prodigy, siden vokalisten Keith Flint tog sit eget liv i marts 2019. Produktionen af filmen begynder til foråret.

I en fælles udtalelse skriver Maxim og Liam:


‘’Vi laver en dokumentarfilm om bandet … hvorfor fanden så rå? Efter det knusende tab af vores bror Keef i 2019 er tiden inde til, at vi fortæller vores historie om vores band, fortæller alt, bare alt … Det er en historie om den kaotiske og bekymrende rejse for vores bande, vores band, folkets band ‒ The Prodigy. Eller helt enkelt udtrykt bare en historie om brødre med en mission om at skabe støj … at sætte ild til menneskers sjæle og sprænge lydsystemer verden over...det er fandeme det! Filmen kommer til at blive skabt med samme integritet som vores musik ‒ kompromisløs, rå og ærlig … Den her er for Keef!’’

LÆS OGSÅ: GAFFA-PRISEN 2021: Og de nominerede er...

Se videoen til et af gruppens største hits, "Firestarter" fra 1996:

ANNONCE