Nyhed

Copenhell klar med 16 danske bands til 2022

GAFFA.dk – alt om musik

Man kan lige så godt begynde at glæde sig til næste års festival, hvor der er lagt op til et strålende musikprogram

Oven på den ærgerlige aflysning af Copenhell 2021, er festivalen nu gået i gang med at sikre et program i topkvalitet til næste års festival. I dag har arrangørerne annonceret, at D-A-D, Bersærk, Siamese, Orm, Redwood Hill, Ghost Iris, Withering Surface, Xenoblight (billedet), Svartsot, Søren Andersen, Eyes, Denial of God, Wayward Dawn, Lifesick, Ivy Crown og Nyredolk kommer til at gæste næste års festival. 

Alle de 16 navne var oprindeligt booket til enten Copenhell 2020 eller 2021 og er nu genbekræftet til næste sommers helvedesfestival. De danske rocknavne får lov at lukke næste års festival på sidstedagen den 18. juni. 


D-A-D spiller en helt særlig “By Request”-koncert, hvor festivalen publikum får lov at vælge sætlisten. Det vil sige, at du kan være med at stemme om, hvilke numre fra bandets katalog der skal spilles til deres koncert på Copenhell lige her

Copenhell afslørede i sidste måned, at det legendariske heavy metal-band Iron Maiden er et af hovednavnene på næste års festival. Billetter til festivalen 2020 og 2021 kan bruges til næste års festivalen, og man skal derfor ikke foretage sig noget, hvis man ønsker at gemme sin billet til 2022. Billetsalget af de resterende billetter annonceres og åbnes senere på året. 

Hold dig opdateret på festivalens Facebook og Instagram.


LÆS OGSÅ: Copenhell klar med 20 navne til 2022  

ANNONCE