Nyhed

Jack White har hele to albums på vej – se ny video til førstesinglen her

GAFFA.dk – alt om musik

Ud over annonceringen af de to albums er der også ny musikvideo til singlen ”Taking Me Back”

Efter flere års pause fra solokarrieren er der igen nyt fra Jack White. I oktober udgav han singlen ”Taking Me Back”, og nu har han netop i et opslag på Instagram offentliggjort, at han udgiver hele to albums næste år. Det skriver Pitchfork. Og som om det ikke var nok nyheder fra den musikalske altmuligmand, så har han netop sluppet en musikvideo til førnævnte single ”Taking Me Back”. Du kan se den nederst i artiklen.

Første album af de to bliver udgivet den 8. april 2022 og har titlen Fear of the Dawn. Kun tre en halv måned senere lander andet album den 22. juli med titlen Entering Heaven Alive. Tracklisten til begge albums ser således ud:


Artiklen fortsætter under tracklisterne... 

Fear of the Dawn:

01 Taking Me Back
02 Fear of the Dawn
03 The White Raven
04 Hi-De-Ho [ft. Q-Tip]
05 Eosophobia
06 Into the Twilight
07 Dusk
08 What’s the Trick?
09 That Was Then (This Is Now)
10 Eosophobia (Reprise)
11 Morning, Noon and Night
12 Shedding My Velvet


Entering Heaven Alive:

01 A Tip From You to Me
02 All Along the Way
03 Help Me Along
04 Love Is Selfish
05 I’ve Got You Surrounded (With My Love)
06 Queen of the Bees
07 A Tree on Fire From Within
08 If I Die Tomorrow
09 Please God, Don’t Tell Anyone
10 A Madman From Manhattan
11 Taking Me Back (Gently)

Op til udgivelsen af ”Taking Me Back” kunne man høre et uddrag af sangen i traileren for det nye computerspil Call of Duty: Vanguard. Sangen er produceret af White selv, som også har indspillet samtlige instrumenter på skæringen i sine navnkundige Third Man Studios i Nashville. 


White steg til stjernesatus med duoen The White Stripes i 00'erne og har siden været en forholdsvis hyppig gæst herhjemme – både som solist og med sit band The Raconteurs. I 2018 besøgte White Tinderbox-festivalen i kølvandet på Boarding House Reach-albummet, og året efter var han tilbage for at give koncert med The Raconteurs på festivalen Heartland i anledning af gruppens tredje album.

"En eksplosion af en koncert, hvor faren for elektrisk stød er overhængende", skrev GAFFAs udsendte ved den lejlighed. Den produktive Whites nye sang udkommer i øvrigt i to versioner –  henholdsvis for fuld rockudblæsning og i en mere nedbarberet udgave.

Hør herunder den rockede udgave af ”Taking Me Back” med tilhørende spritny musikvideo:

ANNONCE