Nyhed

Blossoms og Rick Astley optræder med The Smiths-covernumre

GAFFA.dk – alt om musik

Med Astley som overraskelseselement spillede gruppen de kendte The Smiths-numre ”Panic” og ”This Charming Man” til deres koncert i London

Det engelske indiepopband, Blossoms er lige nu i gang med en engelsk headliner-turné. Forleden spillede bandet den første af tre aftener i Londons O2 Kentish Town Forum, hvor de blandt andet optrådte med deres nye single ”Care For”. Mest overraskende var det dog, da bandet pludselig bød velkommen til popikonet Rick Astley. Dette skriver NME.

Blossoms sagde under præsentationen af sangeren, at de ville gøre noget specielt, når nu de spillede i London. De annoncerede i den forbindelse, at de ville spille nogle sange fra en af deres favoritgrupper sammen med deres ven, Rick Astley.


"It’s The Smiths everybody", lød beskeden, før bandet satte i gang med den ikoniske indie- rockgruppe The Smiths' nummer ”Panic” fra 1986 efterfulgt af ”This Charming Man” fra 1984.

Blossoms' forsanger og frontman, Tom Ogden, spillede senere en akustisk udgave af Astleys klassiske gennembrudshit ”Never Gonna Give You Up” fra 1987.

I august 2021 teasede Blossoms desuden udgivelsen af deres nye album til NME.


LÆS OGSÅ: Letbenet britisk indierock med catchy synth

Mens der ikke er frigivet professionelle videooptagelser af episoden med Rick Astley, har fans, der oplevede koncerten, delt videoer på de sociale medier.

Rick Astley kan desuden opleves i Royal Arena, hvor han giver koncert den 23. oktober i år.


Oplev den finurlige kombination af Blossoms, Rick Astley og The Smiths her:

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Andrew Trendell (@andrewtrendell)

ANNONCE