Nyhed

Nyt trådløst headset holder styr på dine hovedbevægelser

God lyd er vigtig, ikke mindst når du gamer, og lyd, der følger dine hovedbevægelser, kan virkelig gøre en forskel. Et nyt trådløset gaming-headset fra JBL gør netop det

Når du fyrer op under favoritspillet, skal der god lyd til, og for ikke at forstyrre alle omkring dig, kræver det et godt headset.

JBL har en række spændende headsets til gameren, og deres helt nye Quantum 910 Wireless har integreret et par teknologier, der både lover at placere dig i midten af alle spil og samtidig sørger for, at lyden ændrer sig, når du drejer hovedet.

Det er indbyggede sensorer, der holder øje med hovedbevægelserne, som den indbyggede software i headsettet så omsætter og sikrer, at lyden følger dine hovedbevægelser.


Vi har set flere headsets, der kan følge lyden, men primært når du lytter til musik eller ser film. JBL har også et par stykker, der følger hovedets bevægelser, når du gamer, men de har indtil videre alle været kablede.

Nu har lydspecialisten så sendt et trådløst af slagsen på markedet, og vi kan forvente at se det i Danmark i midten af september.

Prisen forventes at komme til at ligge på omkring 1.700 kroner, hvilket faktisk ikke er så meget, hvis headsettet kan leve op til tidligere headsets i Quantum-serien.


LÆS OGSÅ: Lukas Graham hitter stort på TikTok i Europa

ANNONCE