Nyhed

Roger Waters langer ud efter Drake og The Weeknd: Jeg er langt, langt vigtigere, end de nogensinde bliver

I et nyt interview klagede Pink Floyd-manden over, at flere medier skulle anmelde The Weeknds show i Toronto i stedet for hans

Roger Waters er uforstående over for, at canadiske medier ikke har anmeldt hans show, der fandt sted for et par dage siden i Toronto.

Det fremgår af det canadiske medie The Globe and Mail, der netop har lavet et interview med Pink Floyd-manden. 

Her spørger Waters journalisten direkte, hvorfor hverken The Globe and Mail eller andre canadiske medier har anmeldt koncerten. 

Ifølge journalisten skyldtes de manglende anmeldelser, at The Weeknd skulle åbne sin "After Hours 'Til Dawn" tour i samme by, samme aften (men showet endte med at blive aflyst på grund af strømafbrydelser i regionen).

Til det svarede en forundret Waters: "Jeg aner ikke, hvad eller hvem the Weeknd er, for jeg lytter ikke til meget musik. Folk har fortalt mig, at han er en stor artist. Nå, held og lykke til ham. Jeg har intet imod ham. Ville det ikke have været muligt at anmelde hans show en aften og mit show en anden aften?", foreslog Roger Waters, inden han fortsatte: 

"Jeg er ikke ude på at lave et personligt angreb. Jeg siger bare, at det virker mærkeligt. Og forresten, med al respekt for Weeknd eller Drake eller nogen af ​​dem, er jeg langt, langt, langt vigtigere, end nogen af ​​dem nogensinde vil være, uanset hvor mange milliarder streams de har. Der foregår ting her, som er fundamentalt vigtige for alle vores liv," fastslog Waters i interviewet. 

ANNONCE