Nyhed

Badesøen Festival fuldender line-up

Nu kan du igen nyde en dukkert i solen til musik i alle kategorier.

En af landets mest alsidige festivaler slår for femte gang dørene op til Albertslund Friluftsbad til sol, badeland og unikke oplevelser. Den 6. august kan man nemlig komme til Badesøen Festival, der netop har offentliggjort årets fulde program.

Det byder på alt fra dansk pop til elektronisk, støjrock og drag-queens og skiller sig ud fra det øvrige festivallandskab, både i sin diversitet og ved sin særlige beliggenhed i, hvad arrangørererne kalder ”Vestegnens Mallorca”.

Arrangementet byder på tre scener, samt forskellige uventede pop-up acts, som Badesøens Saxofonoptog, synkronsvømning fra Hovedstadens Svømmeklub, og Rezwan Taha (Rest in Beats).

På de to musikscener Hovedscenen og The Lake Scenen kan man både opleve større danske navne som Baby in Vain, Tobias Rahim og FVN, men også udenlandske acts som Authentically Plastic(UG), Gaye Su Akyol (TR) og Vilde Tuv(NO).

Derudover præsenterer Avisen Live Scenen kulturpersonligheder Lucia OdoomTone Schunnesson og Viggo Bjerring. Sidst, men ikke mindst, vender komponist og speaker Allan Gravgaard Madsen, bredere kendt som Speaker-Allan fra Den Korte Radioavis, tilbage som konferencier.

Festivalen er et samarbejde mellem Albertslundspillestedet Forbrændingen og internetradiostationen The Lake. 

- Vi er nu stolte af at fuldende vores program, som måske er det mest diverse program for en festival i Danmark i år, udtaler Forbrændingens leder Troels Kjeldgaard om festivalen og tilføjer:

- Det er booket med en grundlæggende ambition om at gøre det eksperimenterende folkeligt og indbydende og samtidig eksperimentere med folkeligheden. At gå fra en storhittende popstjerne til en queer dj fra Uganda – samtidig med, at vi laver unikke pop-up-koncerter, ingen forventer i et badeland. Dét, synes vi, er det essentielle ved vores festival.

Dørene åbner kl. 13:00
Sidste koncert starter kl. 22:00

Billetter kan købes her.

LÆS OGSÅ:  Mød folket, der får alt til at ske foran og bagved scenen: "Uden os var der ingen livemusik"

Se det fulde line-up her:

Hovedscenen

Athentically Plastic (UG)

Baby In Vain (DK)

FVN (DK)

Gaye Su Akyol (TR)

iB101 (DK)

Tobias Rahim (DK)

The Lake Scenen

HVAD (DK)

Vilde Tuv (NO)

Tigermor & Julie Thalund (DK)

Avisen Live Scenen

Lucia Odoom (DK)

Tone Schunnesson (SE)

Viggo Bjerring (DK)

Pop-up

Badesøens saxofonoptog (DK)

Betty Bitchslap (DK)

ilinx (DK)

Kiku Day (DK)

Kirsten Voss & Amalie Ravnsbæk (DK)

Rezwan Taha (DK/IQ)

Synkronsvømning (DK)

Tormod Tegner (DK)

Konferencier

Allan Gravgaard Madsen (DK)

ANNONCE