Nyhed

The Minds of 99 annoncerer endnu en festivalkoncert

Bandet er første musikalske hovednavn til næste års Heartland Festival

For en uge siden annoncerede The Minds of 99 og Nibe Festival, at bandet vil optræde til den nordjyske festival næste år. Her blev de præsenteret som det første hovednavn, der skal spille til næste sommers festival.

Det samme gør sig nu gældende for Heartland Festival, der nu også har præsenteret The Minds of 99 som deres første hovednavn til festivalen, der finder sted den 8. – 10. juni 2023 ved Egeskov Slot på Fyn. 

The Minds of 99 indtog senest de flotte grønne omgivelser ved Heartland i 2019 - en koncert der modtog hele seks funklende stjerner fra GAFFAs anmelder med overskriften "Den perfekte koncert med det perfekte band" - og nu vil bandet altså vende tilbage den 9. juni næste år. Du kan købe billetter HER.

”Vi er super glade for at løfte sløret for, at the Minds of 99 kommer til Heartland 2023. The Minds of 99 er kendt for at være et af Danmarks allerbedste livebands, og vi glæder os enormt meget til at byde dem velkommen tilbage til Egeskov”, fortæller direktør for Heartland, Ulrik Ørum-Pedersen, i en pressemeddelelse i forbindelse med annonceringen.

Heartland er en kulturfestival, der byder på oplevelser inden for kategorierne musik, kunst, samtaler og mad. På denne sommers udgave af festivalen kunne man blandt andet opleve digtoplæsning med PJ Harvey, talks med Angela Davis og Margaret Atwood samt musik fra blandt andre Cat Power, M.I.A. og Kashmir.  

The Minds of 99 har siden debuten i 2014 formået at etablere sig som et af de mest populære bands herhjemme. De har en række hits på samvittigheden, herunder ”Hurtige hænder”, ”Ung kniv” og ”Under din sne."

Derudover har de også modtaget adskillige anerkendelser – herunder flere guld- og platincertificeringer samt priser for deres musikalske virke.

LÆS OGSÅ: The Minds of 99 slår megastjerne på hitlisten

ANNONCE