Nyhed

Blot en måned efter soloplade: Jack White annoncerer igen nyt album

Pladen blev indspillet i løbet af hans nuværende turné

Da GAFFA mødte Jack White i starten af august, var han ude med sit andet soloalbum, men nu er der allerede – blot lidt under en måned efter – gode nyheder igen.

Jack White har nemlig offentliggjort, at han udgiver livealbummet med den lange titel Jack White Live: The Supply Chain Issues Tour, som er blevet optaget på hans igangværende turné, der fortsætter indtil november.

Albummet kan forudbestilles fra i dag til og med den 31. oktober og vil være tilgængelig i et sæt bestående af tre plader – én blå skive, én sort og én hvid – som hver indeholder en håndfuld sange fra turnéens sætliste. Derudover består sættet også af en eksklusiv skive med en demoversion af sangerens ”A Tip From You To Me” fra seneste Entering Heaven Alive (2022).


Jack White fik stjernestatus med duoen The White Stripes i 00'erne og har siden været en forholdsvis hyppig gæst herhjemme – både som solist og med sit band The Raconteurs.

I 2018 besøgte White Tinderbox-festivalen i kølvandet på Boarding House Reach-albummet, og året efter var han tilbage for at give koncert med The Raconteurs på festivalen Heartland i anledning af gruppens tredje album:


"En eksplosion af en koncert, hvor faren for elektrisk stød er overhængende", skrev GAFFAs udsendte ved den lejlighed. 

LÆS OGSÅ: Et manifest for sårbarhed

 


ANNONCE