Nyhed

Ny akustisk single fra Lydmor: "Det nedbarberede er blevet en stor del af min identitet som kunstner"

Den nye sang er en del af albummet Nimue, der byder på en mere intim side af sangeren

I dag har Lydmor udgivet den akustiske version af ”Shanghai Roar,” der er anden single til det nye album, Nimue, der kommer ud den 30. september.

Nimue byder på numre, hvor særligt Lydmors vokal er i fokus, som det også er tilfældet i den akustiske udgave af ”Lsd Heart,” der blev udgivet i august. Derfor har den nye sang et markant anderledes udtryk end originalversionen ”Shanghai Roar," man kan høre på 2018-albummet, I Told You I’d Tell Them Our Story.

Lydmor, der har det borgerlige navn Jenny Rossander, har længe været i tvivl om, om kontrasten vil blive for stor for de fans, der kender hende som den ”bodypaintede electro-robot.”


”Men sideløbende er det nedbarberede også blevet en stor del af min identitet som kunstner, og særligt ved de seneste koncerter, jeg har spillet, har publikum og mine fans virkelig responderet godt på det nye udtryk, som jeg blandt andet viser på denne udgave af ”Shanghai Roar,” udtaler Lydmor i en pressemeddelelse i forbindelse med singlen.

Og derfor udgiver hun nu et anderledes album, hvor de klaverdrevne melodier er indspillet på en afsides norsk ø. Det seneste album med Lydmor, som man kender hende, fik intet mindre end seks stjerner af GAFFA, der beskrev hende som frygtløs.


”Mesterværkets genialitet består først og fremmest i, at alle tænkelige begrænsninger er skrabet af tapetet, og tilbage står et album, der dunker af originalitet i al sin råhed på hvert enkelt track,” skriver Nanna Jenner Jensen, der står bag den maksimale mængde af stjerner.

LÆS OGSÅ: LYDMOR-ANMELDELSE: Lydmor tør, hvor andre tier

ANNONCE