Nyhed

Wet Leg aflyser koncerter med henvisning til mentalt og fysisk helbred

Det er gået lidt for stærkt for succesduoen fra Isle of Wight

Det er blot et par måneder siden, britiske Wet Leg lagde vejen forbi den købehavnske festival Syd for Solen. Nu har de imidlertid tilsyneladende fået større problemer end våde ben at tænke på.

Duoen har nemlig aflyst planlagte koncerter i Denver og New Mexico med henvisning til deres "fysiske og mentale helbred". Det fremgår i et Instagramopslag fra bandet, hvor de fortæller, at de har glemt at passe på sig selv, mens deres karriere har taget fart.

”Sandheden er, at det hele kom lidt bag på os, og vi kunne ikke helt få os selv tilbage på flyet. Det har været et fantastisk år, hvor vi har spillet vores musik over hele verden, men vores travle turnéplan ramte os denne gang,” skriver bandet fra Isle of Wight og fortsætter:

”Vores mentale og fysiske helbred er nemme ting at overse, når alt er så spændende og travlt, at du knap nok har et øjeblik til at tjekke ind hos dig selv.”

Indierockduoen har haft travlt siden det selvbetitlede debutalbum fra 2022, der blandt andet bragte dem forbi København i juni måned med ”supercharme, løssluppen støjguitar og kikset koreografi,” da de fik fem ud af seks stjerner i anmeldelsen af GAFFA.

”Wet Leg skal opleves live! Det er både sjovt, indtagende og løssluppent og viser, at de kan en del mere, end debutalbummet viser. Jeg går derfor væk fra scenen imponeret over koncerten, men også med en følelse af, at det kan blive meget større næste gang,” skrev Jens Bager Vang i sin anmeldelse.

Efter de ærgerlige aflysninger agter Wet Leg at fortsætte deres amerikanske turné som planlagt – efter en god omgang ”grim gråd” og ”masser af god søvn,” som de skriver.

Gruppen spiller også efter planen i Lille Vega 2. november til en udsolgt koncert.

På turnéen kan fans blandt andet høre hittet ”Wet Dream,” som Harry Styles optrådte med i BBC Live Lounge, og som englænderen tilsyneladende er begejstret for.

Han har i al fald inviteret Wet Leg med som opvarmning på sin kommende turné, hvor han blandt andet besøger CASA Arena i Horsens.

LÆS OGSÅ: ENGLANDS NYE EKSPORTHÅB: ”Når alt kommer til alt, er vi bare ret emo”

 

ANNONCE