JBL & Martin Garrix Music Academy - Kandidater tænker internationalt

De 10 shortlistede kandidater fra Danmark er fundet. Der er tale om kunstnere, der typisk tænker langt ud over nationale grænser og forbereder sig på en international karriere.

JBL X Martin Garrix Music Academy skal nærmere forstås som et talentprogram end en konkurrence, hvor det primære  fokus er at klæde nye unge, ambitiøse kunstnere på til en længerevarende international karriere. Det skal være kunstnere der vil noget, og musikere der både tør at satse og prioritere.

Vi  fik en snak med nogle af de shortlistede, der på hver sin måde udstråler entusiasme og gåpåmod.

 

One Nice Boi

Han er en inspirerende pop artist med en original lyd og stærke tekster, der vidner om hans evner som en dygtig sangskriver. Hans rå vokal og musikalske tilgang gør ham til en potentiel sensation på scenen. Udvalgt dommer bedømmelse

One Nice Boi har været meget tilfreds med forløbet indtil videre

One Nice Boi
One Nice Boi

  • Det har været en udpræget fornøjelse. Til konkurrencen har jeg valgt at fokusere meget på at vise content og ikke at lægge skjul på mine tårnhøje internationale ambitioner. Jeg har et meget stort drive og er ikke bange for de store armbevægelser. Jeg tror at JBL X MGMA vil kunne åbne døre, udbygge et internationalt netværk og være et forum, hvor jeg kan lære en masse om en branche, der hele tiden udvikler sig. 

Hvordan vil du beskrive din musik for dem, der ikke kender dig?

  • Det jeg laver er en poppet blanding af elektronisk og hip hop. Mine tekster er ærlige, bramfrie og har et længselsfuldt drive. Jeg adresserer, hvad mange finder skamfuldt, som en skygge man kan hvile sig under.

Anabel

Hun besidder en meget kompetent vokal, og det er imponerende, hvor godt produceret popmusik, hun allerede leverer på så tidligt et stadie i sin karriere. Udvalgt dommer bedømmelse

Anabel er 22, men har udgivet musik siden hun var 18 år gammel. Hun er født i Californien, hendes mor er bulgarsk, faren er iraker, hun bor i Danmark og har en stor familie i Frankrig, En ægte multikulturel verdensborger med andre ord.

Anabel
Anabel

  • JBL X MGMA’s internationale fokus fascinerer mig meget og tanken om at udvide mit netværk langt ud over gængse landegrænser, tiltaler mig helt basalt. På  grund af min familie  og min opvækst har jeg  gennem hele livet været påvirket af en lang række kulturer og har hørt alle mulige former for musik. Det er det, jeg gerne vil udvikle og udtrykke som artist. Min primære base er pop og R'n'B, men det kan være tilsat afrobeat i den ene sang og bulgarske trommer i den næste. JBL X MGMA virker som en fantastisk mulighed, i forhold til den retning jeg gerne vil tage som artist. 

Christine Bülow

Hun udstråler en professionel attitude og passer godt til brandet. Hendes positive og selvstændige tilgang til sit arbejde er tydelig, og hendes stemme er imponerende. Udvalgt dommer bedømmelse

 

Som One Nice Boi og Anabel er det også det internationale fokus, der tiltrækker Christine ved JBL X MGMA. Hun fortæller:

  • Mange lande og områder går i en mere lokal drejning i popmusik, hvilket også gør sig gældende i Spotify-algoritmer. Mit fokus er internationalt og JBL X MGMA ser jeg som et potentielt springbræt i den retning. Jeg startede oprindeligt med at spille klaver og skrive sange og var senere i en EDM duo. Mit fokus er nu 100% på popmusik med et digitalt element, funderet i singer-songwriter skrivestilen. Jeg gør, hvad jeg kan for at udvikle og dygtiggøre mig blandt andet gennem  sangskriver camps. 

Christine Bülow
Christine Bülow


Er der en særlig grund til at du fokuserer internationalt?

  • Selvom jeg føler mig meget dansk, er jeg ½ koreaner og min mor er adopteret, så det føles naturligt at appellere bredt. Jeg har fået mange amerikanske følgere og er også begyndt at snuse til K-Pop. Jeg har ikke lyst til at begrænse mig, og jeg har lysten og viljen til at lære og udvikle mig. 


ANNONCE