Roskilde Festival

Alt om Roskilde Festivalen samlet ét sted på GAFFA.

Der er ingen festival som Roskilde Festival.

Blandt verdens største og allermest besøgte festivaler hører Roskilde til Nordeuropas største af sin slags. Uanset om du er til rockmusik eller metal, afrorytmer eller elektronisk musik og verdenskendte popstjerner, får du nemt tiden til at gå på Dyrskuepladsen i begyndelsen af juli.

I år vil mere end 100.000 gæster fra hele verden valfarte til festivalen, der med navne som SZA, Doja Cat, Jungle, Skrillex, Ice Spice, Foo Fighters, PJ Harvey og Gilli bryster sig af et program, der er svært at tro på.

Roskilde Festival er en festival, hvor der er plads til alle – om det er musikere, børnefamilier, unge akademikere, håndværkere eller stilforvirrede teenagere, formår Roskilde at samle befolkningen i en vaskeægte folkefest.

Foran festivalens ikoniske Orange Scene opstår den verdenskendte ”orange feeling”, hvor du side om side med hippien, der har været der år efter år siden 1971, til festivaljomfruen, der har glemt gummistøvlerne, tripper med på de lækre rytmer, der skyder ud over festivalområdet.

ANNONCE