onsdag – 22.06.2022 – 17:00 til 19:00

Rammstein,Ceres Park

Ceres Park

eventim / 610,00 - 890,00 KR.

Køb billet

Brølet i Aaarhus - Rammstein indtager Ceres Park i 2022

Til sommer næste år vender de rutinerede tyske metalhelte populære band tilbage til Danmark, hvor de besøger Ceres Park i Aarhus 22. juni 2022.

Knap 10 år måtte Rammstein-fans måtte vente på ny musik fra deres yndlings tysksprogede industrial-metalband siden udgivelsen af albummet Liebe Ist Für Alle Da - og da bandet annoncerede, at der var nyt på vej i 2019, spredte nyheden sig som en steppebrand.

Albummet blev akkompagneret af en kæmpe europæisk stadionturné, bandets første nogensinde, som også gjorde stop i København til stor begejstring for både publikum og anmelderne.

”…ender publikum alligevel med at skulle lede efter kæben mellem fødderne efter koncerten. For selvom alting er planlagt, leveres det med en så høj grad af professionalisme og gennemlevet hjerteblod, at det kun kan imponere...” – Gaffa

Rammstein er notorisk kendt for deres dramatiske sceneudsmykninger, vilde pyroteknik og ekstremt velsmurte liveshows, som de for fuld damp rullede ud i Telia Parken i 2019 – hvor der er i den grad ikke var skruet ned for hverken det ekstraordinære eller ekstravagante.

Efter en ufrivillig pause grundet omstændighederne i forbindelse med Covid-19, genoptager Rammstein deres tour i 2022. Fans kan altså begynde at glæde sig til et vildt gensyn med bandet næste år, når de bringer deres brandvarme liveshow til Ceres park i Aarhus.

ANNONCE