lørdag – 05.08.2023 – 18:00 til 20:00

lars lilholt,skovdalen

Skovdalen

eventim / 295,00 KR.

Køb billet

Sommerturné 2023

Hvad har sangerne Malene Mailand og Lærke Lilholt samt fløjtenisten Mads Kjøller Henningsen tilfælles? Jo - De er alle en del af Lars Lilholts turnerende liveband, og de er alle sammen født i årene efter bandet blev startet. Et årige Eddi Jarl var lige begyndt at stavre rundt, og treårige Anders Bækgaard skulle starte i børnehave. Otte årige Kristian Fogh gik dog i første klasse og havde allerede spillet klaver et par år, da Lars Lilholt Band blev startet i januar 1983 og havde sin første koncert samme måned på Sysseltinget i Hjørring. Kun Gert Vincent og Lars selv er tilbage fra det oprindelige line up.

Lars Lilholt Band har altid været rammen omkring live-udgaverne af Lars Lilholts utallige sange, og mange mange musikere m/k har gennem årene været en del af live-orkestret Lars Lilholt Band.

På denne sommers turne fejrer vi orkestrets sejlivethed, dets evne til hele tiden at forny sit udtryk. Med rødder dybt nede i folkemusikken, men samtidig med de vinger som pop, rock og verdensmusik giver. Lars har altid sagt at han har et folk/rock band med klare referencer til stilartens pionerer da folkemusikken blev elektrisk sidst i 60 ́erne, Bob Dylan and the Band, The Byrds, Jethro Tull og Fairport Convention.

Lars Lilholt Band har gennem tiden spillet på alle landets festivaler. Roskilde, Smukfest, Midtfyn, Jelling, Samsø – you name it, samt i hver eneste by i hele landet. Så det er ikke noget nyt at Lilholt kommer til byen, - mange steder er det en årelang tradition. Publikum til bandets koncerter tæller nogle gange fire generationer, ja familien Danmark i ordets bedste betydning. Det er vel kun salig Kim Larsen der ellers har favnet så bredt.

En ting er sikkert, der sker altid noget nyt. Orkestret holdes levende af nysgerrighed efter hele tiden at prøve nye grænser af, og udover den traditionelle rockbesætning at benytte sig af et hav af forskellige instrumenter. Det eneste sikre er vel kun at Kald det kærlighed, Onkel Christian og Den hvide Dværg altid ånder i sætlisterne.

Orkestret er velspillende som aldrig før efter coronastrabadserne og forsangerens kræftsygdom forrige vinter. Lars rejste sig heldigvis som en fugl Fønix, og sommerturen er et triumftog.

Så glæd jer til sommerturen 2023 med Lars Lilholt Band version 4.0

Lars Lilholt: vokal, violin, guitar
Gert Vincent: guitar, vokal
Kristian Fogh: keyboards, harmonika, vokal
Eddi Jarl: trommer: vokal
Anders Bækgaard: bas, vokal
Mads Kjøller Henningsen: fløjte, drejelire, sækkepibe, vokal Lærke Lilholt: vokal
Malene Mailand: vokal

ANNONCE