fredag – 17.11.2023 – 19:00 til 21:00

LEVEL 42,koncert

Musikkens Hus

ticketmaster / 250,00 - 480,00 KR.

Køb billet

Er du til funky pop frisk fra 80’erne?

Vi kan love musik i verdensklasse, når det legendariske band Level 42 gæster Musikkens Hus.

Kom og oplev alle deres store hits og Mark Kings ikoniske bas-føring i Koncertsalen. Bandet blev dannet i 1979 af Mark King, Phil Gould, Boon Gould og Mike Lindup. Eksperimenterende, startede de karrieren som et jazz-funk-fusionsband, men bevægede sig i 80'erne, over i pop og dance-rock – hvor vi genkender Mark Kings basteknik og hvor Wally Badarous synthesizer får lov at blomstre frit. Bandets debutalbum blev udgivet i 1981, men de fik deres kommercielle højdepunkt med World Machine fra 1985, hvor bandet brød igennem over hele verden.

Level 42 kunne i 2016 fejre sit 30-års jubilæum med en særlig turné. Gruppen fortsatte med at turnere i løbet af de næste par år, før de udgav nyt materiale i 2013, i form af EP'en Sirens. I dag består bandet, udover Mark King (vokal og bas) og Mike Lindup (keyboard) af Pete Biggin (trommer), Nathan King (guitar), Sean Freeman (saxofon), Dan Carpenter (trompet) og Nichol Thomasen (basun) – det er derfor et instrumentalt godt rustet band der indtager scenen i Musikkens Hus.

Diskografien tæller imponerende 14 studiealbum, syv livealbum, 18 singler i Top-40 og så kan de prale af at have solgt Wembley Arena ud 21 gange og mere end 30 millioner solgte album på verdensplan. Det erfarne band har stadig travlt og har mange koncerter og festivaler på programmet i hele Europa.

Nu kommer de til Aalborg, og du kan godt glæde dig til at danse med til hits som "Something About You", "Running In The Family" eller "Lessons In Love"

ANNONCE