fredag – 13.10.2023 – 18:00 til 20:00

D1MA

Skråen i Nordkraft

eventim / 170,00 KR.

Køb billet

Hvert årti har sine hits og artister, der definerer sin tid og føles som tidens soundtrack. To år inde i 20’erne spår mange at den maskerede kunstner D1MA, kan blive én af de artister, som kommer til at definere dette årti.

D1MA har på rekordtid sat nye niveauer for pop, elektronisk musik og rap. Med sine +50 millioner streams på tværs af steaming tjenester på bare 1 år, og over en halv million månedlig Spotify lyttere, er han strøget til tops på rekordtid, samtidig med at han højest overbevisende har vist, at han kan bevæge sig på tværs af genrer.

Med store hits og nomineringer til DMA og P3 Guld, har D1MA sunget sig ind blandt toppen af dansk musik. D1MA går nye veje, prøver konstant nye musikalske grænser af, og har for alvor formået at skabe en perfekt balance mellem pop, elektronisk musik, og rap. Noget som mange har prøvet før ham, uden at slippe lige så godt fra det. Det er nærmest blevet D1MAs trademark.

Ud over mega hittet ’DRØM MIG VÆK’ med over 17 mio Spotify afspilninger, hittede D1MA i 2022 med numrene ’DON’T PHASE ME’ samt ’NO LOVE’ og inden nytår 2022 viste D1MA endnu en gang, hvorfor han kan blive en af dette årtis helt store danske sensationer, da han sang med på en remix version af det internationale virale megahit ’FERRARI’.

Nummeret er lavet af den engelske producer James Hype og sanger Miggy Dela Rosa. På ’FERRARI’ rapper D1MA både på engelsk og dansk, noget som ikke særlig mange danske artister har formået at gøre vellykket.

2023 er for fødderne af D1MA og han har startet stærkt med b.la ‘Lidt Endnu’ singlen med Medina samt ‘Moonlight’ inden debutalbummet rammer den 17. Marts 2023.

ANNONCE