fredag – 27.10.2023 – 18:00 til 20:00

Folkeklubben

Store VEGA

eventim / 390,00 KR.

Køb billet

Det er gået stærkt for Folkeklubben de sidste par år. Det brede gennembrud kom med hits som “Fedterøv”, Suspekt-samarbejdet “Danmark/Danmarksfilm” og albummet Sort Tulipan (2018). Bandet har brugt vinteren 22/23 i pladestudiet og rammer landets spillesteder til efteråret med et spritnyt album i ryggen og 11 nye sange.

Det femte album, Børn af den tabte tid, fulgte smukt op på den anmelderroste Sort Tulipan. Albummet satte tyk streg under bandets unikke evne til at komponere medrivende, dansksprogede sange, der maler poetiske billeder af det levede liv.

På det nye album dykker trioen ned i eksistentialistiske spørgsmål om tid, gennem 12 organiske og nærværende sange. Med stærke lyriske passager og ørefængende melodier har den populære trio inviteret hele Danmark med i den poetiske sangklub siden 2011.

Hvem er Folkeklubben i 2023?: ”Vi er mere end en klub! Søger du et mere fyldestgørende svar, finder du det på dit lokale spillested til efteråret. Vi glæder os til at spille den nye plade, hits og sange fra bagkataloget. Det var sjovt at spille i en arena som KB-Hallen, men nu glæder vi os til at genbesøge de byer og spillesteder, som har givet os så store oplevelser og gjort Folkeklubben til det, vi er i dag - et orkester i bevægelse,” fortæller Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall.

ANNONCE