lørdag – 27.04.2024 – 18:00 til 20:00

Anne Linnet

Magasinet

ticketmaster / - KR.

Køb billet

Anne Linnet har været en del af den danske musikscene siden 1970´erne og er anerkendt som en af landets mest betydningsfulde artister.

Hun står bag en stribe af store hits og klassikere og er kendt for sine ærlige tekster og lyst til at eksperimentere med musikgenrer. Til foråret kan du opleve hende i et intimt trio-format, når hun tager både nye sange og kendte klassikere fra sit store bagkatalog med.

Det lyder skørt, når man siger det i dag, men i en lang, lang årrække lå den nu yderst velkendte og elskede Anne Linnet-sang ’Forårsdag’ i en skrivebordsskuffe og bare ventede på at finde sit rette hjem. Det samme gør sig gældende for de 50 Sange til livet, som Anne Linnet nu har hevet frem, efter årtier i sin sangskuffe, og udgivet samlet.

Det er blevet til hele fire album under titlen ’Sange til livet’ med 50 ’skuffesange’ fra de seneste 20 år, hvoraf nogle har ligget og puttet sig i skuffen siden 2003, mens andre er skrevet for ganske nylig. Som med ’Forårsdag’ er det sange, der ikke har passet ind nogle steder. Ikke før nu.

ANNONCE