fredag – 19.04.2024 – 18:00 til 20:00

Danser med Drenge

Amager Bio

ticketmaster / 375,00 KR.

Køb billet

Danser med Drenge er tilbage med fuldt brag og ny sangerinde efter fire års pause fra koncertscenen.

Det demonstrerede de ved en håndfuld succesfulde open air koncerter i Jylland, Sjælland og på Fyn i 2023, hvor et stort publikum var tydeligt glade for gensynet med gruppen. Mikrofonen i DmD styres nu af den 41-årige sangerinde Ida Ambrose, som publikum har taget rigtig godt imod, mens kernen i bandet fortsat udgøres af 'de gamle onkler' Stanley og Klaus samt guitaristen Steffen Qwist, som alle har været med i DmD siden 1993.

Nye medlemmer pr 2022 er orgelkongen Dan Hemmer og trommeslager Kim Thomsen. Stemningen ved koncerterne er ligesom ved de tidligere DmD-koncerter: Publikum skråler fortsat højt med på gruppens velkendte hits: Hvorlænge vil du ydmyge dig? Aldrig undvære dig, Er der nogen i himlen? m.fl - og DmD inviterer stadig publikum på scenen ved indendørskoncerterne for at synge kor med bandet i balladen Kolde hjerter.

Koncerten i Amager Bio 19. april 2024 bliver den første DmD-koncert i København siden 2019. Forvent en oplevelse ud over det sædvanlige. Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der også være udsolgt i døren Dørene åbnes 1. time før

ANNONCE