fredag – 26.04.2024 – 18:00 til 20:00

Dopha

Bremen Teater

ticketmaster / - KR.

Køb billet

DOPHA GIVER KONCERT PÅ BREMEN TEATER I FORLÆNGELSE AF SIN MEDVIRKEN I TOPPEN AF POPPEN.

I starten af det nye år kan Dopha opleves i bedste sendetid på TV2, når hun medvirker i den kommende sæson af Toppen af Poppen, hvor hun skal fortolke sange fra og i selskab med Medina, Peter Sommer, Mekdes, Anne Linnet og Jonah Blacksmith. Til april - i forlængelse af programmet - spiller Dopha på Bremen Teater, hvor publikum kan se frem til at opleve Dophas favoritfortolkninger fra programmet, i selskab med udvalgte sange fra hendes eget katalog:

”Koncerten byder på sange fra mit debutalbum og min EP - nogle i velkendte versioner og nogle spillet, som de aldrig er blevet spillet før! Og så kommer jeg selvfølgelig også til at tage et par hemmeligheder med fra Toppen af Poppen”

Dopha har siden udgivelsen af sit debutalbum ’The Game’ i 2021 vundet prisen for ’Årets Talent’ ved Carl Prisen, som udpegede hende som ”Et talent der har hele pakken med smittende ørehængere, pulserende guitar og en helt igennem overlegen vokal”. Derudover har hun høstet nomineringer for ’Årets Sang’ ved Steppeulven og ’Årets nye danske livenavn’ ved Danish Music Awards. Hendes debutalbum ”The Game” fra samme år fik intet andet end 5-stjernede anmeldelser og adskillige af sangene kom i heftig rotation på radio.

I 2022 blev Dopha nomineret til P3 Talentprisen og optrådte til samme show med sangen ”Frenemies”: Én af de fem alsidige sange som udgør Dophas EP ’Whatever’, der udkom i juli og bygger på refleksioner over at befinde sig i en præstationskultur, hvor det at overtænke er blevet en del af hverdagen. Ep’en kunne blandt andet opleves på Dophas forårsturné i 2023, som bragte hende og bandet forbi intet mindre end 19 forskellige byer. Dopha udtaler om de kommende shows:

”Min koncert på Bremen Teater bliver et indblik i min musikalske rejse, fra dengang børneværelset var den største scene, jeg nogensinde havde spillet på - til nu hvor jeg tager ud og spiller min egen headlinerkoncert på ét af mine yndlings spillesteder i Danmark.”

 

ANNONCE