lørdag – 27.04.2024 – 18:00 til 20:00

GOSS

Amager Bio

ticketmaster / 250,00 KR.

Køb billet

Goss har allerede opnået international anerkendelse siden sin EP ‘Healthcare’ i 2017 og har haft udsolgte koncerter, europæisk supportturné for Mura Masa og optrådt på store festivaler som Roskilde og Corona Capitol (Mexico).

Efter succesen med førstesinglen ‘Catwalk’ fra sit kommende tredje album, der udkommer til marts, er Goss tilbage med ‘Naked Mind’. Han annoncerer samtidig sin attende Danmarksturné, der dækker 17 byer i marts og april 2024, og som slutter hos os i Amager Bio.

Goss’ nye single opstod under en morgen i sommerhus, mens han lavede havregrød til sit band. Sangen, ‘Naked Mind’, handler om at skrælle lagene væk i relationer og være ærlig uden forfængelighed. Sangen udgives den 17. november og følger op på Goss’ dokumentarfilm “Besat Af En Drøm”. Han håber, at sangen kan inspirere folk til at være ægte og åbne op for deres følelser.

Han fortæller om sangen: ”Jeg håber sangen kan sætte noget fri i folk. Jeg håber de får lyst til at blotte sig selv overfor folk omkring dem. Ikke være bange for at sige hvad der rør sig inde i dem. Det er jo på en måde det eneste der rigtigt kan betale sig.”

 

ANNONCE