fredag – 26.04.2024 – 18:00 til 20:00

LOVE SHOP

Train

ticketmaster / 290,00 KR.

Køb billet
LOVE SHOP KOMMER TIL TRAIN PÅ “BLUES EUROPA 2024” TOUR
I foråret 2024 tager Love Shop på en tour, der bringer dem rundt i hele landet. Koncerten følger op på det kommende album BLUES EUROPA, der udkommer den 13. oktober 2023.
 
Bandet har allerede udsendt singlerne ”Studentervognen Kører” og ”Synd Og Skam” – begge sange, der er at finde på den kommende udgivelse.
Albummet er et fragmentarisk samlende album om nutid, fortid og fremtid baseret på personlige glimt fra frontmand Jens Unmacks liv. Det er sammenstød og paradokser. Begejstret blues. Triumferende melankoli. For selv om alt virker til at køre af sporet, ånder Love Shop for at være til stede her og nu.

”Det er nok en mere åbent reflekterende plade fra min side. En samling sange om, hvad der var, hvad det hele er blevet til, og hvad der skal ske. Fik jeg nok ud af det hele? Og hvor blev den ro af, som jeg voksede op med? Livets gang og altings fart vikler sig ind i musikken, og der er noget smukt kaotisk over, hvordan verden kværner og pumper. Så det er samtidig et album om det moderne liv, hvordan tilværelsen midt i denne konstante følelse af turbulens, har en masse valg og muligheder,” fortæller Jens Unmack.

ANNONCE