lørdag – 21.12.2024 – 14:00 til 16:00

Caroline Henderson

Teaterbygningen

ticketmaster / 360,00 KR.

Køb billet

Caroline Henderson Julekoncert på Teaterbygningen

Julestemningen er sikret, når Caroline Henderson igen i år besøger Køge med sin helt særlige julekoncert.

År efter år er publikum vendt tilbage til Caroline Hendersons stemningsfulde julekoncerter, faktisk så mange gange, at konceptet i julen 2024 kan fejre 15-års jubilæum. Sammen med sit faste hold bestående af pianist Nikolaj Hess og guitarist Gustaf Ljunggren, vil Caroline Henderson vedligeholde den samlende tradition i smukke rammer landet over.

Caroline Henderson udtaler om årets julekoncerter:
”At være på julekoncert turné i nogle af landets mange smukke kirker, danner rammen om samhørighed og lys i årets mørkeste tid – en tid som for mig også repræsenterer den tradition og det fine fællesskab, publikum og jeg har bygget op gennem de sidste 15 år!”

I tråd med netop traditionen, kan publikum se frem til en helt særlig koncert med en sætliste bestående af sange fra ind- og udland, som med Caroline Hendersons imponerende vokal, vil få luft under vingerne.

Det er en gave at få lov til at dele musikken, lyrikken, historikken med Danmarks kærligste publikum og følelsen af at være én kæmpe stor familie der stimler sammen år efter år ved juletid varmer mit hjerte usigeligt. Glæder mig til, endnu en gang at møde jer alle derude og byde både velkendte og nye ansigter – hjerteligt velkommen”.

Gennem årene har Caroline Henderson markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner. CV’et byder på alt fra sanger til skuespiller på både teaterscenen, og i TV-serier både i ind- og udland – og lørdag 21. december  2024 går turen så til Teaterbygningen i Køge. 

ANNONCE