fredag – 02.02.2024 – 20:00 til 22:00

Yör,Sitrekin

Lille VEGA

eventim / 200,00 KR.

Køb billet

Drømmetydninger med Yör og Sitrekin i VEGA Yör Den 24. november udgiver Yör deres længeventede debutalbum, der har fået titlen intet så rigtigt. Når Yör spiller live, bliver man suget ind i deres autentiske og nærværende univers; et univers, som forener det fine og intime med det store og eksplosive. De fire bandmedlemmers unikke forbindelse til hinanden går lige i hjertet, når forsanger Marie Kildebæks fængslende vokal og lyriske talent bliver centrum i en ramme af rå synth teksturer, med et bankende hjerte af dyb bas og trommer.

“Der er en simpel logik og naiv skønhed i tekst og musik” skriver Ralf Christensen fra Information bl.a. om sangen Badekar. Deres debut-EP I virkeligheden har været i heftig rotation på P6 og lå nr. 1 på P3's-liste i 3 uger i træk. Sitrekin Sitrekin udgav i 2021 debutsinglen "Open Chest", som gik nummer 1 på P6Beat og fik international opmærksomhed, bl.a. fra den legendariske amerikanske radiostation KEXP og fra lydgiganten Dolby Laboratories, der var vilde med sangen og anvendte den ved launchen af deres nye 3D lydformat Dolby Atmos i London i 2021.

Sitrekin har pt. udgivet tre singler, som alle har roteret intenst på P6Beat, og hun blev i maj 2023 fremhævet af Statens Kunstfond for sine stærkt personlige og minimalistiske produktioner, fængende sangskrivning og unikke vokal. Bag Sitrekin står Kirstine Stubbe Teglbjærg, tidligere forsanger i Blue Foundation. Hun er stemmen bag den multimillion-streamede “Eyes on Fire”, der har opnået kultstatus verden over. Som selvproducerende artist har hun skabt sin egen unikke lyd: atmosfærisk, elektronisk indie med et strejf af melankolsk pop, stærke melodier og flotte soniske detaljer.

ANNONCE