søndag – 23.06.2024 – 18:00 til 20:00

The Minds of 99

Parken

ticketmaster / 395,00 - 1.463,00 KR.

Køb billet

The Minds of 99 gør hvad ingen danske artister har gjort før: De spiller tre koncerter i Parken

The Minds of 99 har vokset sig større end nogen, nogensinde, inklusive bandet selv, havde tænkt muligt. The Minds of 99s seneste indendørsturné endte med dansk salgsrekord og sammen med deres historiske, udsolgte koncert i Parken, solgte bandet mere end 130.000 billetter samlet. Næste sommer vender Danmarks måske største band tilbage til Parken.

Det er ikke normalt for danske navne at sætte så mange billetter i salg, men The Minds of 99 er røget op i en liga, hvor de kan sammenlignes med de største internationale artister - både på antal solgte billetter og på det musikalske og tekniske afviklingsniveau. Bandets seneste koncert i Parken var så vellykket at den rygtedes ud over landets grænser, og folk bag internationale navne som Beyoncé og The Weeknd fløj ind til bandets seneste koncerter i Royal Arena for at opleve showet. Flere fra The Minds of 99s hold arbejder nu også på The Weeknds igangværende stadionturné.

Forsanger i The Minds of 99, Niels Brandt, udtaler om bandets kommende koncerter i Parken: »Det der skete i Parken sidst, det var fuldstændig magisk. Så da Live Nation spurgte om vi havde lyst til at spille to koncerter i Parken, så sagde vi ja med det samme. Vi var helt på røven over hvor fedt det var at spille derinde. Det var vildere end vi nogensinde havde kunnet forestille os! Dengang var der meget snak om, om det overhovedet var et godt og nærværende spillested, om det kunne lyde godt og sådan noget. Det synes jeg, vi fik styr på, og sammen med publikum, gik det op i en højere enhed på en helt overdrevet måde«.

Niels Brandt fortsætter: »Det fede ved at vi nu skal spille to koncerter i træk er, at der dobbelt så mange pladser på gulvet. Ståpladserne blev mega hurtigt udsolgt sidste gang og nu er der jo dobbelt så mange af dem. Det er fedt for alle! For os i bandet handler det ikke så meget om at slå rekorder og salgstal, det handler om at lave to så fede koncerter, som vi kan, og at folk får en større chance for at få de pladser, de gerne vil have. Og så har vi som band brug for at spille de her koncerter. Vi er bedst når vi kan mærke at der er noget på spil, og det er der virkelig her «.

Da The Minds of 99 senest spillede i Parken var koncerten udsolgt i flere måneder inden og de satte derfor deres Infinity Action Tour, der ramte arenaer i hele landet, i salg inden koncerten var afholdt. Samlet solgte koncerterne 130.000 billetter. The Minds of 99s koncerter er altså blandt de absolut mest eftertragtede på landsplan. Bandet udgav ny musik i starten af 2023, da de udsendte EP’en Infinity Action: Kult & B-sider.

ANNONCE